Selectați pagina

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Raliul Argeșului CATENA – Powered by Peugeot

26 iunie/16:30 - 27 iunie/16:30 EEST

Vineri, 26 iunie:

 • 16:20 – Start festiv – Ieșirea concurenților din parcul de service va fi primul moment transmis în direct. Toate echipajele vor urca pe rampa de start, unde Dani Oțil va afla detalii despre planurile și emoțiile tuturor la debutul sezonului de raliuri.
 • 17:15 – Proba specială ”Godeni1” – prima specială a raliului va fi transmisă în direct cu 5 camere amplasate pe începutul de probă. Un comentator va fi responsabil de transmiterea informațiilor către fanii de acasă.
 • 18:20 – Regrupare – în timp ce echipajele vor avea parte de o pauză de aproximativ 20 de minute, reporterii vor lua ”pulsul” concurenților după parcurgerea primei probe speciale.
 • 18:40 – Proba specială ”Godeni2” – a doua probă a zilei va fi transmisă într-un mod similar primei treceri, cu cinci camere amplasate de-a lungul traseului de concurs, comentariul profesionist însoțind imaginile.
 • Pe durata zilei de vineri, transmisia Probelor speciale și a regrupării dintre ele va fi realizată într-o înregistrare continuă, începând cu (aproximativ) ora 17.15.

Sâmbătă, 27 iunie:

 • 12:10 – Proba specială ”Transfăgărășan” – a doua specială de sămbâtă se încheie în golul alpin, acolo unde 5 camere vor transmite finalul de probă. Celebrele viraje spectaculoase de lângă Cabana Capra vor fi LIVE pe www.raliulargesului.ro, imaginile fiind însoțite de comentariu din partea persoanelor aflate în studio. Proba se încheie cu interviuri ”la cald” în STOP-ul specialei, acolo unde toți piloții vor povesti experiența de pe PS3 și PS4 într-un mod similar Campionatului Mondial de Raliuri.
 • aproximativ 15:15 – Festivitatea de premiere – Echipajele de pe podium vor fi premiate imediat după finalul PowerStage-ului. De îndată ce concurenții vor încheia ultima probă a cursei, camerele vor filma festivitatea de decernare a premiilor, care va avea loc pe Barajul Vidraru.
67

Detalii

Începere:
26 iunie/16:30 EEST
Se termină:
27 iunie/16:30 EEST

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

Calendar evenimente sportive

 1. FC Argeş – CS Mioveni

  14 iulie/20:00 - 21:45 EEST

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Argeşul Online

În Argeș au existat 29 de localități afectate de inundațiile din luna iunie, Instituția Prefectului făcând din timp demersurile pentru obținerea unui sprijin financiar din partea Guvernului. Doar 10 UAT-uri au transmis însă în timp util documentațiile complete, prin care se solicită sprijin financiar pentru refacerea obiectivelor de infrastructură afectate. Acestora li se alătură Regia […]

- Bogdan Dumitru

FC Argeș a reușit să obțină doar un punct în deplasare în fața celor de la Turris Turnu Măgurele. Partida de azi a făcut parte din prima etapă a play-off-ului de promovare în Liga 1. Alb-violeții au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză, după ce Panait a văzut direct cartonașul roșu în minutul 48, […]

- Sorin Simion

Meciul de azi, de la Turnu Măgurele, dintre Turris din localitate şi FC Argeş, joc care deschide play-off-ul pentru promovare în Liga I de fotbal, va fi condus la centru de arbitrul Lucian Rusandu, din Sfântu-Gheorghe. Despre dl Rusandu n-am auzit şi n-am citit să spună/scrie cineva, măcar o dată, că ar fi un arbitru […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)