Selectați Pagina

Eugen Beza: „Suntem pregătiţi pentru meciul cu liderul ligii secunde”

Eugen Beza: „Suntem pregătiţi pentru meciul cu liderul ligii secunde”
Distribuiţi ştirea!

FC Argeş are  două succese consecutive în campionat şi pare să îşi fi revenit după o perioadă nu tocmai bună, iar meciul de sâmbătă cu Şelimbăr, va fi cu siguranţă unul care va arăta într-o proporţie mare  nivelul adevărat la care se află echipa.

În conferinţa de presă a argeşenilor, desfăşurată astăzi, antrenorul Eugen Beza şi fundaşul Grigore Turda au vorbit despre parcursul din rundele anterioare, dar şi despre partidă cu prima clasată.

Eugen Beza ştie că meciul nu se anunţă a fi unul tocmai uşor:  „Ne aşteaptă o partida importantă, prin prisma faptului că întâlnim liderul seriei, o echipa bună, organizată, din ceea ce am studiat, joacă fără presiune, va conta  foarte mult asta in partida de sâmbătă.Am câştigat puncte, dar cel mai important aspect e cel legat de incredere, jucătorii au alt moral acum.Până la urma doar victoriile le conferă jucătorilor o linişte şi o încredere pentru a aborda cum trebuie meciurile.Va fi un partidă normală pentru mine, chiar dacă am stat pe banca oaspeţilor. A fost un episod bun pentru mine, chiar daca era o echipa nou promovată, a fost un sezon în care ne-am atins obiectivele, salvarea de la retrogradare.Am prins şi perioade foarte bune, în care am învins echipe precum Buzău, Cluj, Chiajna. Acum sunt la FC Argeş, sunt fericit aici, pe de altă parte ţin să îi felicit pe cei de la Şelimbăr pentru ceea ce au realizat anul acesta, sunt lucruri importante pentru ei”.

Puteau fi obţinute mai multe puncte

Grigore Turda, experimentatul fundaş argeşean, consideră că la momentul actual situaţia din clasament putea fi mult mai bună: „Se putea mai mult, am avut şi neşansă în primele runde, treceau meciurile şi echipe nu aduna puncte, presiunea a crescut, nu reuşeam sa marcam, astfel că doar un succes a facut ca noi sa ne descătuşăm”.

Are la dispoziţie toţi jucătorii

Lotul pentru meciul cu Şelimbăr îi cuprinde pe toţi jucătorii, neexistând probleme medicale şi suspendări, potrivit lui Eugen Beza. Au fost mici probleme cu unii fotbalişti, dar s-au rezolvat. Actualul tehnician al Argeşului consideră că orice jucător are şansa lui, contează doar modul în care se pregăteşte şi atitudinea jucătorilor, nicidecum faptul că a făcut parte din primul 11 în cele două meciuri câştigate.

Meci televizat

Partida dintre FC Argeş şi CSC Şelimbăr, din runda cu numărul 8, se dispută sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 12:00. Partida de pe stadionul Orăşenesc din Mioveni poate fi urmărită şi în transmisiune directă pe Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Foto: Gabriela Neacşu

Despre autor

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro