Selectați pagina

Etapa de debut a campionatului naţional de rallycross s-a desfăşurat la Bradu

Etapa de debut a campionatului naţional de rallycross s-a desfăşurat la Bradu
Distribuiţi ştirea!

Sâmbătă şi duminică, pe circuitul de raliuri de la Bradu s-a desfăşurat prima etapă din noul sezon al Campionatului Național de RallyCross. Clubul RB Racing a participat cu cinci piloţi, reuşind să ocupe locul III, la echipe, şi mai multe clasări pe podium la fiecare clasă de concurs.

Sâmbătă şi duminică, pe circuitul de raliuri de la Bradu, au fost două zile de concurs desprinse parcă din două anotimpuri diferite. În prima zi, concurenţii au avut de înfruntat căldura şi praful care s-a ridicat din abundenţă, iar duminică a plouat şi implicit circuitul a fost plin de noroi. Piloţii de RB Racing au pornit cu dreptul în noul sezon, având evoluţii demne de remarcat.

Mezina clubului, Iris Muscalu, la doar 12 ani, a reușit să se claseze pe locul doi la Juniori 1, și tot pe poziția secundă la Clasa Femina. Teodora Merlă, în vârstă de 16 ani, a obținut locul I la Clasa Juniori 2, ocupând de asemeni prima poziție și la Clasa Femina. Tot la Clasa Juniori 2, locul doi a fost ocupat de Rareș Șain, care la cei 16 ani ai săi reprezintă o speranță pentru clubul RB Racing. Andrei Marinoiu s-a clasat al treilea la Clasa H2. Din păcate, tânărul pilot David Nedelcu, în vârstă de 15 ani, a avut parte de un abandon tehnic la Clasa H1.

Rezultatele încurajatoare obținute de foarte tinerii piloți musceleni, la prima etapă a Campionatului Național de RallyCross, au condus la clasarea Clubului RB Racing pe locul III, în clasamentul pe echipe.
Festivitatea de premiere s-a efectuat în prezența vicepreședintelui Federației Române de Automobilism Sportiv, musceleanul Cătălin Nicolaescu. Următoarea etapă este programată pe 25-26 iunie, la Mioveni.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Calendarul ştirilor

iunie 2022
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR