arges-sport.ro Web analytics

Ești pe plus la pariuri? Cât de sigur ești de asta? – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Ești pe plus la pariuri? Cât de sigur ești de asta?

Ești pe plus la pariuri? Cât de sigur ești de asta?
ianuarie 18
19:30 2018

Învață cum să ții o evidență la pariuri ca să fii mai eficient. La mine a funcționat, deși inițial nu înțelegeam care este rostul unui jurnal de parior. În primul rând, un asemenea jurnal m-a ajutat să țin sub control cheltuielile cu acest hobby.

Nu pierde controlul banilor

Am început să țin evidența după ce, consultând lista operațiunilor bancare, am constatat că direcționasem spre pariuri cu 800 de lei într-o lună. Știam că alimentasem de pariuri de câteva ori, dar nu îmi dădeam seama că era vorba de șase ori și că ajunsesem la o asemenea sumă. Constatarea m-a speriat și, în același timp, m-a făcut să fiu furios pe mine însumi. Puteam să îmi cumpăr ceva din acei bani pe care i-am pierdut la pariuri.

Dacă aș fi ținut atunci un jurnal, cu siguranță nu aș fi ajuns în acea situație. M-aș fi oprit după a doua, maxim a treia depunere notată acolo. Drept dovadă, nici nu s-a mai întâmplat să pierd controlul banilor transferați din buzunarul meu în cel al bookmakerilor.

Cifrele te readuc cu picioarele pe pământ

Poate că tu nu te-ai confruntat cu așa ceva, dar sunt și alte situații în care evidența pariurilor te poate ajuta să corectezi o impresie falsă. De exemplu, joci în special pariuri multiple cu mize mici pe cote mari. Din când în când, câștigi și ți se pare că ești pe plus. Când consulți jurnalul de pariuri, la sfârșitul lunii, vezi că, de fapt, nu este așa. Suma mizelor mici pierdute pe zeci de pariuri depășește banii câștigați. Dacă se întâmplă așa mai multe luni la rând, concluzia este una singură: trebuie să schimbi stilul de joc.

Pentru a observa cu ochiul liber ce faci bine și ce nu faci bine, sfatul este să îți treci toate pariurile într-un tabel cu următoarele coloane:

  1. Sportul. Dacă pariezi pe un singur sport, această coloană poate lipsi.
  2. Competiția.
  3. Meciul.
  4. Pariul.
  5. Felul pariului: live/premeci
  6. Cota.
  7. Profit/pierdere
  8. Observații. La această rubrică poți trece motivele pentru care crezi că ai eșuat, în cazul în care pariul este necâștigător, dar și alte idei vizavi de o opțiune de pariere.

Analizează cu atenție activitatea anterioară

Poate că este mai greu să ții evidența pariurilor live. Acestea se succed cu rapiditate și nu stai mereu să deschizi fișierul pentru a le nota. Propune-ți, totuși, ca la finalul zilei să te uiți pe istoricul pariurilor de la fiecare casă de pariuri la care joci și să actualizezi tabelul. Nu este exclus să constanți că ai mai mult succes la pariuri pe evenimente aflate în desfășurare decât pe cele premeci.

În pauza competițională, fă-ți timp și studiază cu atenție jurnalul de pariuri. Ești ca un antrenor care revede meciurile echipei sale și își dă seama despre ce mai este de îndreptat la joc. Cifrele nu mint. Vezi ce ligi îți aduc profit și care îți provoacă pierderi. Se poate să descoperi un numitor comun al pariurilor necâștigătoare. De asemenea, observi care sunt tipurile de pariuri la care te pricepi mai bine: 1X2, pe goluri, pe cornere, pe cartonașe ș.a.m.d.

Ține jurnalul într-un spațiu virtual

Ca să nu depinzi de un suport fix, îți recomand să ții jurnalul pe Internet. În acest fel, îl vei putea actualiza de oriunde te-ai afla. Un spațiu virtual potrivit este cel pus la dispoziție de comunitatea pariorilor online din România, acolo unde poți găsi și alte jurnale de acest tip. Chiar poți învăța din greșelile altor pariori, așa cum se poate ca și alții să se inspire din ce scrii tu și să adopte unele „bune practici”. De pe respectiva platforma am citit despre strategii interesante, redate pas cu pas, așa cum le-au pus în practică ceilalți useri.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Clasament liga 2

The latest football information here. Now retrieving info from data source.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Caută în site

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter

%d blogeri au apreciat: