arges-sport.ro Web analytics

Entertainment-ul modern – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Entertainment-ul modern

Entertainment-ul modern
mai 31
18:38 2018

In societatea contemporana, foarte multe domenii si-au schimbat platformele pe care isi desfasoara activitatea, profitand de avantajele mediului online si exploatand toate beneficiile aduse de catre acesta, precum rapiditatea si accesibilitatea sa universala. Aceste schimbari au ajutat foarte mult la evolutia si dezvoltarea rapida a societatii moderne, favorizand atat brand-urile cunoscute, cat si micile afaceri, la inceput de drum, dar cel mai important, oferind posibilitatea publicului de a alege cand si ce vor, putand sa isi schimbe alegerile, fara a suferi aproape nicio repercursiune, exceptand timpul pierdut. Un factor foarte important in acest proces, il reprezinta internetul si intregul univers digital, care sporeste efectuarea mai multor actiuni, intr-un timp cat mai scurt.

Industriile in proces de transfer total inspre mediul online

• Jocurile sunt unul dintre cele mai mari domenii care, in ultimii ani, aproape s-a transpus complet din offline, in online, datorita avantajelor pe care le poate aduce jucatorilor. Pasionatii de jocuri de cazino romanesc sau international (poker, slot, ruleta), de gaming (adventure, shooter, racing, puzzle, sport) si experiente unicate precum VR-ul (Realitate Virtuala), fac aceasta alegere, deoarece:
o Categoriile si posibilitatile sunt mult mai diversificate;
o Accesul este nelimitat, oricand si de oriunde in lume,;
o Grafica si design-ul fiecarui joc este imbunatatita periodic, fara a afecta evolutia realizata pana in momentul respectiv;
o Este o activitate ce se poate face alaturi de prieteni, sporind socializarea, dar oferind totodata posibilitatea crearii unor noi relatii de amicitie;
o Pune la dispozitia player-ilor o multitudine de promotii, oferte si bonusuri, precum au parte cei care joaca la NETBET Casino, una dintre cele mai cautate platforme din domeniul jocurilor de noroc.

• Cinematografia se regaseste in continuare in mediul offline, insa mediul online castiga foarte mult prin calitatea imaginilor si accesibilitatea de oriunde, oricand, de cate ori vizitatorul site-ului doreste. De aceea, pentru a viziona din nou un film sau serial, din ce in ce mai multi internauti aleg fara sa se gandeasca de doua ori, internetul in detrimentul televizorului, inclusiv datorita lipsei unui numar foarte mare de reclame.

• Cultura, predominant literatura si artele, se transfera, incet dar sigur, pe mediul online. Acestea ofera posibilitatea economisirii atat de spatiu, cat si de bani sau timp. Nenumarate carti pot fi descarcate pe telefon, tableta sau laptop, gratuit sau contracost, in timp ce multe galerii de arta din intreaga lume, pun la dispozitia pasionatilor de cultura vizuala, galeriile lor digitale, oferind sansa de a studia, admira si aprecia munca artistilor plastici, de oriunde s-ar afla, oricand si-ar dori sa se destinda astfel.

“Old but Gold” – Ce nu s-a schimbat, dar s-a imbunatatit radical
Exista activitati care au fost imbunatatite, prin intermediul mediului online, dezvoltandu-se cu ajutorul acestuia, printre acestea incluzandu-se:
• Evenimentele mondene au, datorita mediului online, capacitatea de a fi transmise simplu si rapid, pe orice platforma de socializare, cu avantajul fata de televiziune, ca acestea pot fi revazute de cate ori doreste un vizitator. Astfel, este castigat un al treilea tip de public, mult mai fidel, care ia parte in mod direct la noutatile din sfera vedetelor, in timp real, fara a interveni fizic, in desfasurarea activitatii acestora.
• Activitatile sociale si publicitatea sunt mult mai populare si bine organizate, in mod special datorita activitatilor desfasurate pe platformele sociale. Daca inainte, o cauza sau un eveniment avea nevoie de publicitate, era nevoie de o propaganda implementata intr-un timp indelungat, pana la cateva saptamani sau luni. Cu ajutorul oferit de internet, astazi, acest lucru se poate realiza in doar cateva zile, rareori fiind nevoie sa se depaseasca 1-2 luni.
• Iesitul in oras este partial influentat de catre mediul online, deoarece acesta inglobeaza parerile celor care au incercat deja localul in care doresti sa mergi cu prietenii, astfel, in urma recenziilor pe care le poti citi oricand ai timp, ai posibilitatea de a-ti face o prima impresie si a hotari daca merita sau nu, sa investesti timp si bani, dandu-i o sansa.
• Calatoritul a devenit mult mai placut de cand exista ajutorul oferit de catre GPS pentru a gasi destinatile dorite, traseele cele mai accesibile si rapide, dar si sistemele de localizare care ofera siguranta ca poti fi gasit si ajutat in timp util, daca exista situatii neplacute.

Indiferent de pasiunile si hobby-urile pe care le ai, internetul iti ofera sansa de a te bucura de acestea din confortul propriului camin, de la birou sau din vacanta. Bucura-te de toate avantajele pe care mediul online ti le aduce si profita de tot ajutorul pe care ti-l acorda, facandu-ti viata mai frumoasa, munca mai usoara si timpul liber mai placut.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate

Publicitate

Publicitate

FlashScore.ro

Publicitate

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

Publicitate

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Clasament liga 2

The latest football information here. Now retrieving info from data source.

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Caută în site

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter