Selectați Pagina

Deschamps: “România are capacitatea de a amăgi adversarul”

Deschamps: “România are capacitatea de a amăgi adversarul”
Distribuiţi ştirea!

Discursul selecționerului Franței, Didier Deschamps, a fost complet diferit față de tot ce s-a spus până acum despre meciul de deschidere de la Campionatul European de fotbal.

     Discursul selecționerului Franței, Didier Deschamps, a fost complet diferit față de tot ce s-a spus până acum despre meciul de deschidere de la Campionatul European de fotbal. Fostul câștigător al Europeanului ca jucător nu simte presiunea despre care se tot vorbește, se bazează pe jucătorii săi și a luat seama adversarului, pe care îl complimentează.

     “Acum doi ani, la precedentul turneu final, nu aveam aceiași jucători, acum suntem mai puternici. Avem un potențial ofensiv impresionant și un echilibru între defensivă și ofensivă. Fie că întâlnim România sau altă echipă, obiectivul e același: trebuie să marcăm cât mai repede posibil! Este meciul de deschidere, e un simplu meci care trebuie câștigat și atât. Ne-am pregătit timp de doi ani și nu trebuie să ne punem multe întrebări. Trebuie să începem cu multă determinare și să rămânem calmi. Simțim multă plăcere, abia așteptăm să începem competiția mâine”.

    Deschamps a avut numai cuvinte de laudă la adresa echipei României, la care a remarcat o calitate rară: amăgește adversarul! Printre remarcații selecționerului cocoșului galic se numără mijlocașii foarte rapizi Popa, Chipciu, Torje și atacantul Andone. “Nu spun că trebuie să banalizăm acest meci, nu! Defensiva României are foarte multă calitate, nu face erori și are un aspect ofensiv foarte interesant, are capacitatea de a amăgi adversarul. Se apără foarte bine și contraatacă rapid, nu rămâne în jurul porții”.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri sportive TVR