Selectați pagina

Denisa Dragomir va participa la Campionatul Mondial de Ultramaraton Montan

Denisa Dragomir va participa la Campionatul Mondial de Ultramaraton Montan

Sâmbătă , 8 Iunie, la Miranda do Corvo (Portugalia), este programat să se desfășoare Campionatul Mondial de Ultramaraton Montan (ediția a 2-a),  la care România va fi reprezentată de 16 atleți (nouă la masculin și șapte la feminin).

MASCULIN – Robert Hajnal (CSM Cluj-Napoca), Alin Ionuț Zincă (CSA Steaua), Albert Leonard Mitrică (CSA Steaua), Bogdan Damian (CSM Cluj-Napoca), Viorel Andrei Pălici (CSA Steaua), Andrei Gabriel Preda (CSM Cluj-Napoca), Cristian Marian Moșoiu (CSA Steaua), Gyorgy Szabolcs-Istvan (CSM Cluj-Napoca), Ianco Slovak (CSM Cluj-Napoca)

FEMININ – Cristina Constantin (CSM Cluj-Napoca), Denisa Dragomir (CSM Pitești -FC Argeș ), Ingrid Mutter (CSM Cluj-Napoca), Viorica Mălai (CSM Cluj-Napoca), Andreea Pîșcu (CS Știința Bacău), Crina Buzgan (CSM Cluj-Napoca), Laura Popescu (CSM Cluj-Napoca).

Una dintre speranțele nostre la un loc pe podium este Denisa Dragomir. Ea pleacă mâine în Portugalia din postura de cea mai titrată alergătoare din delegație. Are la activ trei medalii de bronz cucerite în 2017 și 2018 la Mondialele de Alegare Montană pe distanță lungă (una la individual și două cu echipa). În plus, team-ul nostru feminin este unul dintre cele mai bine cotate în această întrecere.
La competiție va fi prezent și antrenorul Valentin Coroja, cel care o pregătește de câțiva ani pe valoroasa sportivă din Argeș.

62

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

Calendar evenimente sportive

  1. FC Argeş – CS Mioveni

    14 iulie/20:00 - 21:45 EEST

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Argeşul Online

Accident rutier în Pitești, pe varianta Prundu- Craiovei, în această seară. Incidentul a avut loc între trei autoturisme, dintre care două au fost avariate serios.Pompierii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de intervenție și trei ambulanțe SMURD ( două de prim ajutor calificat și una de terapie intensivă mobilă).Salvatorii au asigurat măsurile specifice de […]

- Argeşul Online

„Polițiștii și jandarmii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID -19. Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, face apel la cetățeni să poarte masca de protecție, să evite zonele aglomerate și să respecte distanțarea fizică și igiena mâinilor, mai ales că […]

- Bogdan Dumitru

Încă un arbitru din fotbalul românesc a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Iulian Călin, din Ștefănești, în vârstă de 33 de ani este al doilea arbitru testat pozitiv, după ce în urmă cu câteva zile, colegul lui Robert Avram, de asemenea, din Ștefănești, a fost infectat cu coronavirus. După ce a arbitrat partida din 1 […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)