Selectați pagina

De ce să treci de la o agenție stradală la o platformă de pariuri sportive?

De ce să treci de la o agenție stradală la o platformă de pariuri sportive?
Distribuiţi ştirea!

Timpul și rapiditatea sunt în zilele noastre elemente care schimbă radical felul în care interacționăm cu serviciile dorite. În cazul în care obișnuiești să joci la o agentie pariuri sportive dar vrei să ții pasul cu ceea ce este mai nou și mai bun în domeniu, ar trebui să te informezi mai bine în privința avantajelor oferite și să faci trecerea la platforme online, care oferă acest gen de servicii.

Fiecare parior are propriile preferințe sportive și de a pune pariuri. Însă un numitor comun pentru cei mai mulți utilizatori este acela de a putea avea acces rapid la cotele meciurilor de interes și a plasa cât mai repede un bilet pentru partida sau partidele dorite.

Acest lucru se poate face în prezent foarte simplu, prin deschiderea unui cont pe o platformă online și/sau descărcarea aplicației pentru dispozitive mobile. Jocul va fi mult mai plăcut, întrucât astfel de platforme și aplicații sunt concepute special pentru a oferi un acces cât mai facil, fără prea multe click-uri.

Iată care sunt motivele pentru care să treci la agenție stradală la o platformă de pariuri sportive:

 

  1. Ai jocul mereu cu tine

Fie că vorbim de urmărirea live a celor mai importante întreceri sportive ale momentului, fie de plasarea pariurilor simple, combinate sau cu cash out, prin utilizarea platformelor online și a aplicațiilor disponibile pentru ele, jocul este mereu la îndemână.

 

  1. Economisești timp

Nu va mai trebui niciodată să te deplasezi pentru a afla cote sau a pune pariuri. Având mereu acces la platformă, de pe telefonul tău, vei economisi minute prețioase și vei avea mai mult timp pentru pasiunea ta pentru anumite sporturi și pentru a face analize mult mai detaliate și atente la pariere.

 

  1. Mai multă libertate de acțiune

Platformele online oferă opțiuni de care nu poți dispune la nicio agenție stradală. Una dintre cele mai interesante este aceea de a paria live pe pariurile de tip cash-out sau cea de betting exchange. Pentru a vedea diferențele și a sesiza avantajele merită să testezi.

 

  1. Mai puține comisioane

Pe platforme nu vei mai avea de plătit taxa pentru operare pariu și, în unele cazuri, plaforma suportă și taxa de viciu. Astfel, din start ai o serie de facilități fiscale, care îți pot mări șansele de juca cu mai mulți bani și de a obține un profit mai bun în caz de câștig.

 

  1. Bonusuri, premii și un payout mai bun

Beneficiile se observă adesea și prin bonusurile și promoțiile oferite. Pentru deschiderea unui cont poți primi câteva sute de lei, ai parte de pariuri fără risc, cote mărite și speciale ș.a.. Cu alte cuvinte, șansele și avantajele tale de joc sunt mult mai bine reprezentate.

O opțiune interesantă, pentru a schimba o agenție de pariuri sportive stradală, cu o platformă este Betfair Romania. Aceasta oferă tradiție și unicitate în jocurile de pariuri. Este licențiată și la noi în țară și oferă servicii adaptate pentru utilizatorii români.

Condițiile pentru a juca sunt cele specificate și la deschiderea unui cont. Vârsta minimă legală este de 18 ani.

 

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Calendarul ştirilor

august 2022
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR