Selectați pagina

De ce să ții cont atunci când alegi agenția la care să pariezi live

De ce să ții cont atunci când alegi agenția la care să pariezi live

Pariezi live? Și eu, pentru că distracția este maximă. Vreau să simt adrenalină, altfel ce sens are? Știu că pariorii profesioniști joacă numai premeci, dar la ei e vorba de o profesie, de un mod de a-și câștiga existența, nu de un hobby.

Nu visez să mă îmbogățesc din această activitate, deși este … „un vis la îndemâna oricui”. Vreau să am un venit suplimentar, care se poate obține și prin live-uri, în ciuda ce ai citit, probabil, pe diverse site-uri, cum că acest tip de pariuri duce la faliment. Nu duce, dacă respecți câteva reguli de bază și dacă joci la casa de pariuri online potrivită. Nici nu cred că mai era nevoie să precizez „online”, pentru că a paria live la o agenție terestră este ca și cum ai încerca să mergi cu 100 kph cu o căruță.

Câteva criterii de bază

Până acum, mi-am deschis conturi la agențiile  de pariuri cu cele mai bune platforme live. Îți explic imediat ce înțeleg eu prin asta și poate ții cont dacă vrei să „trăiești” pariurile, indiferent de miză.

În primul rând, aleg operatorii cu ofertă de pariere live foarte bogată. La orice oră aș vrea să joc, trebuie să am opțiuni, nu să văd pe ecran unu-două meciuri, eventual și alea cu numai câteva opțiuni de pariere. Nu sunt mulțumit să pot paria doar pe câștigătoare. De obicei mizez pe goluri și pe cornere, pentru că sunt șanse ca pariul să se decidă repede și să pun altul. S-a întâmplat să îmi dublez bugetul din pariurile pe un singur meci. Bine, nu era un buget foarte mare, dar principiul rămâne în picioare.

Am lămurit-o cu oferta. Trec la al doilea criteriu: când pariez live, e obligatoriu să văd meciul. Altfel, cum aș trăi fazele? Din fericire, între operatorii licențiați în România există câțiva care și-au dezvoltat foarte bine platformele de streaming video live. O singură agenție transmite câteva zeci de mii de meciuri pe an, iar ofertele sunt în mare parte complementare. La câte meciuri pot vedea în fiecare zi, nici nu am nevoie de televizor.

Un exemplu concret

Să spunem că joacă Thailanda U19 cu Vietnam U19, prin cine știe ce competiție din Asia. Normal, e riscant să pariezi premeci, pentru că nu știi nimic despre echipele astea. În schimb, dacă ai posibilitatea să vezi meciul, după câteva minute poți să îți faci o impresie despre ce se va întâmpla și, dacă nu ai ghinion, să câștigi niște bani.

Îți vând un pont, ca să faci totul și mai interesant: de obicei, la orice meci transmis video live există un delay de câteva secunde. Cu alte cuvinte, în cazul marcării unui gol, pe site se schimbă scorul și cotele înainte ca mingea să intre în poartă și în transmisiunea la care te uiți. Pentru ca acest „detaliu” să nu îmi strice surpriza, obișnuiesc să acopăr cu alte ferestre cotele și scorul.

Alte elemente importante

Alte elemente de care țin cont atunci când pariez live – și pe care te sfătuiesc și pe tine să le iei în considerare – sunt:

cotele. Este logic: cu cât cota este mai mare, cu atât profitul este mai mare. Dacă ești atent, te și miri de diferențele mari de la un operator la altul, din acest punct de vedere.

viteza de actualizare a cotelor și cât de des sunt blocate . Este frustrant să îți dai seama că foarte curând se poate întâmpla ceva în meci, dar tu să nu poți paria pe acea opțiune, pentru că e blocată. Întrebare: știi ce e și mai frustrant? Răspuns: să se întâmple ce te așteptai până se deblochează cota.

viteza cu care este procesat pariul. Se poate ca respectiva cotă să nu fie blocată, dar să dureze mult de când dai click pe „plasează pariu” și până când pariul e înregistrat. Când joci live, fiecare secundă contează, deci acest aspect este foarte important. În plus, mai ales pe final, cotele se schimbă foarte des. Dacă se schimbă cota în timpul în care e procesat pariul, ești întrebat dacă accepți modificarea cotei și trebuie să o iei de la capăt. Există case de pariuri care te ajută se accelerezi acest proces, prin opțiuni precum „pariu rapid” sau „action betting”

posibilitatea de a fi limitat. Sunt case de pariuri online care impun din start limite de pariere foarte mici la pariuri live sau la care este nevoie de o aprobare manuală a pariului de către staff pentru a fi acceptat. Nu ai de ce să îți faci cont la ele, cât timp există posibilitatea de a juca pe platforme unde nu există astfel de probleme.

calitatea aplicației pentru pariurile mobile. Acestui subpunct i-aș dedica mai multe rânduri, pentru că cea mai mare parte a pariurilor pe evenimente în desfășurare e plasată de pe dispozitive mobile. Explicația este simplă: oamenii sunt foarte mobili în zilele noastre și își doresc să joace de oriunde. Mai toți operatorii de top au lansat aplicații foarte bune, dar trebuie să fii atent ca acestea să fie compatibile cu telefonul pe care îl ai. Dacă un astfel de soft nu merge bine, nu înseamnă neapărat că este prost. Poate că este de generație mai nouă comparativ cu sistemul instalat pe dispozitivul tău mobil. Oricum, toate site-urile sunt optimizate pentru ecrane mici, așa că, dacă vrei, nimic nu te poate împiedica să pariezi live de pe mobil sau tabletă.

175

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

Calendar evenimente sportive

  1. FC Argeş – CS Mioveni

    14 iulie/20:00 - 21:45 EEST

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Bogdan Dumitru

Redăm mai jos conținutul unei scrisori deschise adresate Federaţiei Române de Fotbal de către primarul orașului Mioveni, dl Ion Georgescu. În esență, dumnealui spunem ce am scris și noi: că arbitrajele din play-off-ul ligii secunde, de care au avut parte FC Argeș și CS Mioveni au fost rușinoase și revoltătoare. Dl Georgescu crede că arbitrii […]

- Sorin Simion

Exact acum o săptămână, fotbalul românesc primea vestea că nu mai puţin de cinci sau şase jucători ai echipei de fotbal Petrolul Ploieşti ar fi infectaţi cu coronavirus. La câteva zile distanţă, testele au fost repetate, doar o persoană fiind confirmată infectată. Însă, rezultatele celei de-a treia serii de teste, rezultate primite azi, au arătat […]

- Argeşul Online

După cum se ştie, începând cu data de 01.07.2020, a fost deschis circulației publice DN7C Transfăgărăşan, pe întreaga sa lungime. Ca în fiecare sezon estival, foarte mulţi turişti, atât români, cât și străini, tranzitează acest drum fabulos. „Parcurgerea acestui minunat traseu montan presupune, de multe ori, şi anumite riscuri, de la apariţia fenomenelor meteo imprevizibile, […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)