Selectați pagina

De câteva zile s-au deschis înscrierile pentru Piteşti Half Marathon, ediţia cu numărul 4

De câteva zile s-au deschis înscrierile pentru Piteşti Half Marathon, ediţia cu numărul 4
Distribuiţi ştirea!

Acum câteva zile s-au deschis înscrierile pentru cea de-a patra editie a Piteşti Half Marathon, competiţie ce se va derula în acest an într-o zi de duminică, pe 7 mai.

Dacă îți dorești să faci parte din această experiență sportivă și distractivă, te poți înscrie la oricare dintre cele trei probe, cros, cursa populară sau semimaraton, iar dacă o faci în următoarele două săptămâni, vei beneficia de taxa de participare redusă.

Piteşti Half Marathon este un eveniment anual ce reunește alergători de toate vârstele și nivelele de pregătire fizică, pentru a experimenta împreună satisfacția de a trece linia de sosire, indiferent de timpul în care au reușit să parcurgă traseul.

Evenimentul este susţinut de Primăria Municipiului Piteşti, iar partener sportiv anul acesta este Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Argeş.Traseul te va purta prin centrul Pitestiului, startul va fi în Piaţa Primăriei, vei alerga pe Strada Victoriei, pe lângă fântâni, apoi vei avea doar pentru tine cele 4 benzi de circulaţie ale Bulevardului I.C Brătianu, iar pe finalul traseului vei avea ocazia să alergi pe cea mai provocatoare stradă din concurs, Calea Bucureşti.

Înscrierile se pot face pe site-ul oficial al competitiei, accesând linkul https://pitestitriathlon.ro/product/pitesti-half-marathon/, până  pe data de 23 aprilie 2023.

Indiferent de nivelul tău de pregătire fizică, te încurajăm să te înscrii la acest eveniment și să te bucuri de o experiență inedită și memorabilă, care te va ajuta să îți depășești propriile limite și să experimentezi bucuria de a alerga împreună cu alți oameni pasionați de sport și de o viață activă.

În acest an vom avea din nou  Cursa Copiilor, cu trei categorii de vârstă, cea mai mică  incepand cu vârsta de 7 ani. Înscrierile pentru cursa copiilor sunt gratuite. Te invităm să ii incurajam pe micuţii ce se vor întrece la cele 3 probe special create pentru ei.

www.arges-sport.ro  este partener oficial media încă de la prima ediţie si susţine mişcarea in judetul Argeş.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Suntem şi pe Facebook

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri sportive TVR

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

RSS Romedia

  • Aproximativ 2 tone de carne și preparate din carne – retrase de la comercializare din magazinele din Curtea de Argeș! 25 martie 2023
    Peste 1,7 tone de carne și produse din carne au fost scoase de la comercializare din magazinele alimentare din municipiul Curtea de Argeș de către inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Argeș în luna februarie a.c., se arată într-un comunicat al instituției. În cursul lunii februarie 2023, consilierii din cadrul DSVSA Argeș […]
  • Laborator de informatică dotat de DRÄXLMAIER la Universitatea Pitești 25 martie 2023
    Compania germană DRÄXLMAIER a investit 40.000 de euro în renovarea și echiparea laboratorului de informatică al Universității Pitești cu tehnologie de ultimă generație necesară dezvoltării  performanțelor studențești. Parteneriatul de lungă durată dintre compania DRÄXLMAIER și Universitatea Pitești continuă cu o investiție importantă pentru studenții Departamentului  Matematică-Informatică. Laboratorul modernizat este acum dotat cu 15 computere de […]

Reclamă