Selectați Pagina

Dănuț Coman: „M-am întors după 19 ani la FC Argeș! Sper să facem lucruri deosebite!”

Dănuț Coman: „M-am întors după 19 ani la FC Argeș! Sper să facem lucruri deosebite!”
Distribuiţi ştirea!

Visul celor mai mulți dintre fanii echipei FC Argeș s-a împlinit astăzi: Dănuț Coman a devenit oficial președinte al clubului FC Argeș! Într-o conferință de presă la care au fost prezenți primarul Cristian Gentea și city-managerul Lucrețiu Tudor, noul președinte și-a expus intențiile pentru a readuce clubul acolo unde a fost odată.

FC Argeș a intrat, începând de astăzi, într-o nouă eră! Prin aducerea lui Dănuț Coman în funcția de președinte, cei care s-au ocupat până acum de club vor să elimine greșelile și amatorismul din ultimii ani, iar fostul președinte al cluburilor Astra Giurgiu și FC Hermanstadt Sibiu este persoana perfectă, deoarece a demonstrat un nivel ridicat de profesionalism în cariera sa de conducător.

Pentru a veni la FC Argeș, Coman a dezvăluit că a refuzat propunerile a 3 cluburi din Superliga: CFR Cluj, U Cluj și CSU Craiova!

În declarațiile pe care Coman le-a făcut la investire, a promis că mai devreme sau mai târziu va readuce FC Argeș în elita fotbalului românesc, și pentru acest obiectiv va munci zi și noapte alături de echipa pe care va avea libertatea să o construiască în jurul său: jucători, antrenori și membri ai stafului de conducere.

Singurul lucru pe care Dănuț Coman l-a cerut la discuțiile cu primarul Cristian Gentea și cu sponsorul Viorel Tudose, a fost să aibă putere totală de decizie. Astfel, vor lua sfârșit imixtiunile din trecut care au făcut ca FC Argeș să retrogradeze după un sezon în care jucase în play-off.

Nicolae Dică, primul antrenor cu care negociază
Noul președinte al clubului a dezvăluit că are relații foarte bune cu toți antrenorii cunoscuți și că va avea discuții cu cei pe care îi dorește la FC Argeș. Totuși, primul tehnician cu care se întâlnește s-ar putea ca să fie și primul care acceptă propunerea, deoarece numele acestuia este Nicolae Dică, fostul fotbalist și antrenor al lui FC Argeș.

După ce va obține semnătura noului antrenor, va urma o evaluare a lotului de jucători, urmată de construirea unei noi echipe care să atace promovarea în Superliga încă din primul an.

Dănuț Coman și-a exprimat încrederea că FC Argeș va redeveni un club important al fotbalului românesc, odată cu revenirea pe prima scenă, cu inaugurarea noului stadion și cu dezvoltarea Centrului de Copii și Juniori.Dănuț Coman - președinte FC Argeș

Aveți mai jos câteva dintre declarațiile cele mai importante făcute de noul președinte al clubului:

 • „Am plecat în ianuarie 2005 de la FC Argeș la Rapid, m-am întors acum, după 19 ani, într-un moment dificil, dar îmi doresc foarte mult să reconstruim acest club, să-l readucem acolo unde ne dorim cu toții și, mai ales, să reziste! Pentru că este mult mai important ca acest club să aibă continuitate, să aibă o infrastructură adecvată decât doar să ajungem în Liga 1”
 • „Am venit cu sufletul deschis, am toată deschiderea și sper să facem lucruri deosebite la Pitești”
 • „Sunt entuziasmat să îmi văd prieteni vechi în această sală, să văd doi oameni care mie mi-au influențat cariera și viața: domnul Mihai Ianovschi și domnul profesor Vasile Stan, mă bucur să îi am aproape în această zi importantă pentru mine”
 • „Vă mulțumesc că sunteți alături de mine, am nevoie de toată lumea, am nevoie de toată presa din Argeș, am nevoie de suporteri, am nevoie să fim o adevărată familie pentru a reuși ceea ce ne-am propus”
 • „Sunt fericit că lumea nu a uitat că sunt piteștean și că am făcut lucruri deosebite atât ca jucător, cât și conducător de club, așa că nu îmi rămâne decât să muncesc zi de zi, iar toată energia și toate cunoștințele să mi le pun în slujba acestui club și să ne putem bucura împreună atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, fiindcă eu asta mi-am propus: să readucem acest club acolo unde îi este locul și unde ne dorim cu toții”
 • „Împreună vom munci și vom face tot ce depinde de noi pentru a readuce Piteștiul în elita fotbalului românesc”
 • „Trebuie să evaluăm cu profesionalism tot ceea ce este acum la FC Argeș. Nu am venit să dau afară pe nimeni, vreau să fac o evaluare corectă, profesionistă. Îmi doresc ca toți cei din club să muncească atât cât o fac eu, iar dacă muncesc atât cât muncesc eu, atunci sunt mulțumit”
 • „Lupta va fi grea, nu va fi ușor, vor fi meciuri grele, sunt multe echipe care se bat la promovare, dar eu sunt liniștit, sunt convins că putem face o echipă bună la FC Argeș cu care să ne mândrim cu toții”
 • „Nu mi-am negociat contractul, ceea ce mi s-a propus aia am acceptat, în schimb am negociat condițiile pentru că îmi doresc condiții bune, pentru a face performanță”
 • „Cea mai importantă discuție pe care am avut-o a fost despre puterea pe care o să o am în club. Asta mi-am dorit cel mai mult, să am putere de decizie, iar de acum încolo responsabilitatea la nivelul rezultatelor și al stafului administrativ este a mea! Responsabilitatea va fi în totalitate a mea și mi-o asum”
 • „Mă bucur foarte mult că la nivelul centrului de copii și juniori există continuitate, sunt antrenori care au dus mai departe munca în primul rând a domnului profesor Leonte Ianovschi, apoi a domnului Mihai Ianovschi”
 • „FC Argeș reprezintă enorm pentru mine, aici m-am dezvoltat ca jucător și ca om”.

 

Despre autor

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro