Selectați pagina

Dacia Mioveni – SCM Univ.Craiova 29-31, însă gazdele se pot declara nemulţumite de rezultatul final

Dacia Mioveni – SCM Univ.Craiova 29-31, însă gazdele se pot declara nemulţumite de rezultatul final
Distribuiţi ştirea!

În runda a 18-a din Liga Florilor, CS Dacia Mioveni a cedat în faţa echipei SCM Univ.Craiova cu 29-31( 15-19), într-un meci în care gazdele ar fi putut obţine cel puţin un egal cu mai multă concentrare pe faza de atac.

Craiova a avut avantaj încă de la începutul meciului, scor 3-0, iar Mioveniul a punctat prima oară abia în minutul 5, dar a reuşit să egaleze la trei în minutul 7. Din păcate echipa gazdă nu a reuşit să ţină ritmul şi jocul a fost dominat de oltence, acestea intrând la cabine cu un avantaj de 4 goluri, 19-15.

Echipa coordonată de Victorina Bora a fost mult mai curajoasă după pauză, astfel că în minutul 44 scorul era 25-25! Mai mult, gazdele au preluat conducerea patru minute mai târziu, cu 26-25. Din păcate gazdele nu au mai avut aceeaşi concentrare într-o perioadă favorabilă şi acest lucru a fost speculat de echipa din Craiova, care se impune finalmente cu scorul de 31-29.

Nici brigada formată din Lovin şi Stancu nu a luat cele mai bune decizii în unele momente importante, dar la fel de adevărat e şi faptul că în minutul 59:33 echipa noastră a avut atacul, însă Moldovan nu a pasat cum trebuie,  iar la faza următoare Craiova a înscris.

Mioveniul a jucat în formula: Ion, Nicolae, Georgescu, Milic, Krsnik, Lazăr, Ilie, iar pe parcurs au mai evoluat Cîrjan, Vizuete, Moldovan, Niţu, Mîrcă, Beşleagă şi Constantinescu. Golurile echipei argeşene au fost marcate de Krsnik 9, Beşleagă 5, Cîrjan şi Lazăr câte 3, Milic, Ilie şi Constantinescu câte 2, Nicolae, Georgescu şi Vizuete câte 1.

Dacia a rămas pe poziţia a unsprezecea în ierarhia din Liga Florilor, cu 13 puncte şi va juca în runda următoare cu Minaur Baia Mare.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Suntem şi pe Facebook

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri sportive TVR

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

RSS Romedia

  • Aproximativ 2 tone de carne și preparate din carne – retrase de la comercializare din magazinele din Curtea de Argeș! 25 martie 2023
    Peste 1,7 tone de carne și produse din carne au fost scoase de la comercializare din magazinele alimentare din municipiul Curtea de Argeș de către inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Argeș în luna februarie a.c., se arată într-un comunicat al instituției. În cursul lunii februarie 2023, consilierii din cadrul DSVSA Argeș […]
  • Laborator de informatică dotat de DRÄXLMAIER la Universitatea Pitești 25 martie 2023
    Compania germană DRÄXLMAIER a investit 40.000 de euro în renovarea și echiparea laboratorului de informatică al Universității Pitești cu tehnologie de ultimă generație necesară dezvoltării  performanțelor studențești. Parteneriatul de lungă durată dintre compania DRÄXLMAIER și Universitatea Pitești continuă cu o investiție importantă pentru studenții Departamentului  Matematică-Informatică. Laboratorul modernizat este acum dotat cu 15 computere de […]

Reclamă