Selectați pagina

Dacia Mioveni joacă cu Progresul Băileşti la Cupa Reginei, ediţia a treia

Dacia Mioveni joacă cu Progresul Băileşti la Cupa Reginei, ediţia a treia
Distribuiţi ştirea!

Federația Română de Oină, aflată sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei organizează în parteneriat cu Ministerul Sportului, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Federația Română de Rugby și Bilete.ro evenimentul dedicat jocului de oină – Cupa Regelui și Cupa Reginei, pe Stadionul Național de Rugby „Arcul de Triumf” București, sâmbătă 7 mai, între orele 10:30-13:00.

 Cupei Reginei este la a 3-a ediție,  în vreme ce Cupa Regelui la cea de a 9-a. În competiţia feminină se vor confrunta C.S. Progresul Băilești, campioană națională în 2021 și C.S. Dacia Mioveni, vicecampioană națională în 2021, de la ora 11:00.

În cadrul Cupei Regelui e inclusă confruntarea dintre ACS Frontiera Tomis Constanța, campioană națională în 2021 și C.S. Biruința Gherăești Neamț, vicecampioană națională în 2021, de la ora 12:00.

Evenimentul prilejuiește întâlnirea iubitorilor de oină cu cei mai puțin cunoscătorii într-ale jocului sau chiar necunoscătorii și neinițiații, mai mici și mai mari, care vor avea posibilitatea să interacționeze în mod direct cu oina, în cadrul activităților desfășurate.

Prin acest eveniment, Federația Română de Oină își propune să familiarizeze un număr cât mai mare de persoane cu ceea ce înseamnă oina și mai ales spiritul jocului de oină, un spirit marcat de competitivitate, pasiune, fair-play, dar și tradiție.

Sportul național al României luptă împotriva timpului și a uitării, cu ajutorul oamenilor dedicați și implicați. În ajutorul acestora au venit și sponsorii: Transgaz, OTP Bank, TINMAR, Asociația Română pentru Protecție Privată, Maspex România, KELME România, La Ana Mică, Primăria Spulber Vrancea, partenerii media: Prima Sport, publicațiile 100% SPORT și Business Arena, Radio România – partener media oficial al Federației Române de Oină și Blue Sky Advertising – agenția de marketing oficială a Federației Române de Oină.

Desigur, întreaga activitate a Federației Române de Oină, implicit și acest eveniment se va desfășura sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei, reamintind de interesul și susținerea Casei Regale a României, în vederea promovării valorilor naționale, din care face parte oina cu onoare și bucurie.

Oina este un sport de echipă, iar pasionații de oină nu puteau rămâne indiferenți la drama vecinilor noștri din Ucraina, greu încercați în această perioadă. În acest sens, accesul pe stadion în ziua evenimentului se va face cu ajutorul achiziției unui bilet în valoare de 5 lei pentru copii și 10 lei pentru adulți, sumă care ulterior va fi donată pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina.

Copiii de până la 10 ani inclusiv vor avea acces gratuit. Biletele au fost puse în vânzare pe www.bilete.ro, partener oficial de ticketing al Federației Române de Oină:

www.bilete.ro/cupa-regelui-si-cupa-reginei/cupa-regelui-si-cupa-reginei-07-mai-2022

Accesul pe Stadionul Național de Rugby „Arcul de Triumf” București, bd. Mărăști nr. 18-20 va fi permis începând cu ora 09:00 în ziua evenimentului, sâmbătă 7 mai 2022, iar pentru toți cei care nu vor putea ajunge, postul tv Prima Sport va difuza în transmisiune live, întregul eveniment începând cu ora 10.30.

 

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Argeş Sport Special

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Radio deArgeş

Publicitate

Calendarul ştirilor

mai 2022
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR