Selectați pagina

Dacia Mioveni învinge pe CSM Tg. Jiu cu 28-20 în derby-ul Diviziei A la handbal feminin

Dacia Mioveni învinge pe CSM Tg. Jiu cu 28-20 în derby-ul Diviziei A la handbal feminin

CS Dacia Mioveni 2012 s-a impus destul de lejer în fața nou-înființatei CSM Tg. Jiu, scor 28-20 (10-9), în cadrul etapei a IV-a a Diviziei A, Seria C, la handbal feminin.
Până la ora jocului direct, ambele formații acumulaseră maximum de puncte, astfel că se poate spune că echipa din Mioveni a luat o opțiune serioasă pentru câștigarea seriei, chiar dacă mai sunt de jucat foarte multe etape.
Handbalistele au dedicat victoria președintelui clubului, Adrian Ștefan, care și-a sărbătorit azi ziua de naștere.

6 lovituri de la 7 metri ratate de oaspete!
Dacia Mioveni a început meciul foarte bine și a încercat să se distanțeze devreme pe tabela de marcaj, astfel încât să aibă un final de meci fără emoții. Elevele antrenorilor Marius Dănuleț și Daniel Gheorghe au făcut 8-4 și 9-5 grație unei apărări agresive și a unui joc combinativ pe atac. De la 9-5, ceva s-a rupt și oaspetele au reușit să revină spectaculos și să egaleze cu doar câteva secunde înainte de finalul primei reprize (9-9)! Totuși, miovenencele au intrat în avantaj la cabine, după o lovitură de la 7 metri transformată.

Debutul reprizei secunde a fost hotărâtor în stabilirea câștigătoarei. Timp de 5 minute și jumătate, jucătoarele gorjence nu au reușit să-i dea gol Ionicăi Munteanu, iar scorul a urcat de la 10-9 la 15-9. Până la final s-a jucat deschis, spectaculos, cu jucătoarele din Mioveni la cârma jocului. S-a terminat 28-20, o victorie meritată care o distanțează pe Dacia în clasament. Diferența putea fi mai mică, dacă oaspetele nu ratau 6 (șase) lovituri de la 7 metri, din cele 9 de care au beneficiat! Golghetera partidei a fost Ioana Bianca Stanca, cu 6 goluri marcate, extrema stânga a Tg. Jiului fiind legitimată la FC Argeș înainte ca această echipă să se desființeze.

Pentru CS Dacia au marcat: Toader, Onicaș, Constantinescu, Cîrjan și Prelevic (toate cu câte 4 goluri), Nițu (3), Pârvulescu și Deaconu (câte 2), Dumitrașcu (1 gol).

69

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

Calendar evenimente sportive

  1. FC Argeş – CS Mioveni

    14 iulie/20:00 - 21:45 EEST

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Argeşul Online

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş, a anunţat ieri că nouă angajaţi şi 15 beneficiari de la Complexul de Locuinţe Protejate Buzoeşti au fost confirmaţi cu COVID-19. DGASPC Argeş a mai anunţat că şi la Centrul de Copii „Sf. Andrei” din Piteşti un angajat a fost depistat cu noul coronavirus.

- Argeşul Online

Prefectul Emanuel Soare a organizat azi o întâlnire cu președintele CAS Argeș, Cristian Mitrofan, directorul DSP Argeș, Sorina Honțaru, președintele Asociației Medicilor de Familie din Argeș, Mariana Boșneag și Valentin Bănică, președintele Colegiului Medicilor Argeș. Întâlnirea a avut loc în contextul răspândirii comunitare accentuate a noului coronavirus. Conform specialiștilor, foarte eficientă este depistarea activă a […]

- Argeşul Online

Verificările dispuse de prefectul Emanuel Soare, la operatorii de transport, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă. Astăzi, echipe mixte, formate din jandarmi și polițiști, au verificat mijloacele de transport în comun și taxiurile la una dintre intrările în municipiul Pitești, în prezența prefectului. Echipele de control și prefectul Emanuel Soare au verificat apoi […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)