Selectați pagina

Dacia Mioveni a mai transferat două jucătoare

Dacia Mioveni a mai transferat două jucătoare

Echipa de handbal feminin Dacia Mioveni continuă campania de întărire a lotului, ultimele venite fiind Cynthia Tomescu și Daria Porohniuc, potrivit paginii oficiale de Facebook a clubului argeşean.

Cynthia Tomescu care are 28 de ani și este un pivot de 1,80 m înălțime.A activat în ultimul sezon al Ligii Naționale la Măgura Cisnădie.
În anul 2017 a făcut parte din lotul național al României la Campionatul Mondial din Germania – 2017 și a jucat în Liga Campionilor cu HCM Baia Mare și în Cupa EHF cu CSM Roman și Măgura Cisnădie, marcând 19 goluri în această competiție.

Daria Porohniuc (foto, jos)  este născută în 2001, este inter dreapta ”de mână stângă”, fără a fi, însă, deloc stângace pe terenul de joc.
A început handbalul la vârsta de 12 ani, la LPS Suceava.
Între 2014-2020 a jucat la CSS2 Baia Mare. În sezonul 2018-2019 a făcut parte din echipa divizionară a CS Minau Baia Mare, iar în sezonul 2019-2020 a jucat în pepiniera CS Marta Baia Mare.
Daria Porohniuc va participa la Turneul Final Junioare I, cu clubul la care activează, CSS 2 Baia Mare.

891

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

Calendar evenimente sportive

  1. FC Argeş – CS Mioveni

    14 iulie/20:00 - 21:45 EEST

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Argeşul Online

În Argeș au existat 29 de localități afectate de inundațiile din luna iunie, Instituția Prefectului făcând din timp demersurile pentru obținerea unui sprijin financiar din partea Guvernului. Doar 10 UAT-uri au transmis însă în timp util documentațiile complete, prin care se solicită sprijin financiar pentru refacerea obiectivelor de infrastructură afectate. Acestora li se alătură Regia […]

- Bogdan Dumitru

FC Argeș a reușit să obțină doar un punct în deplasare în fața celor de la Turris Turnu Măgurele. Partida de azi a făcut parte din prima etapă a play-off-ului de promovare în Liga 1. Alb-violeții au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză, după ce Panait a văzut direct cartonașul roșu în minutul 48, […]

- Sorin Simion

Meciul de azi, de la Turnu Măgurele, dintre Turris din localitate şi FC Argeş, joc care deschide play-off-ul pentru promovare în Liga I de fotbal, va fi condus la centru de arbitrul Lucian Rusandu, din Sfântu-Gheorghe. Despre dl Rusandu n-am auzit şi n-am citit să spună/scrie cineva, măcar o dată, că ar fi un arbitru […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)