Selectați pagina

CSU Pitești îi administrează liderului CS Medgidia prima înfrângere din campionat

CSU Pitești îi administrează liderului CS Medgidia prima înfrângere din campionat

Programat la o oră imposibilă pentru un meci de handbal seniori, 9:30, jocul dintre CSU Pitești și CS Medgidia a fost mai disputat decât multe altele din Liga Zimbrilor! Oaspeții au venit în Sala Trivale din postura de echipă neînvinsă în Seria B a Diviziei A, cu maxim de puncte acumulate și cu cele mai mari șanse de a promova la vară. Numai că la Pitești au dat peste o formație extrem de ambițioasă, pregătită de Alin Oprescu, care s-a luptat incredibil și care a izbutit o victorie fantastică: 33-29 (14-16).

Partida a fost de o încrâncenare rar întâlnită, arbitrii dictând o mulțime de eliminări de 2 minute. S-a jucat dur, fiecare echipă dorind să se impună prin travaliu și angajament. În prima repriză, cele două formații s-au succedat la conducerea jocului, dar diferența de pe tabela de marcaj rar a sărit de un gol. La pauză, oaspeții conduceau cu 16-14, grație mai ales celor cinci goluri reușite în perioadele de inferioritate numerică!

În partea a doua, piteștenii au reușit să se organizeze mai bine în apărare, să trateze cu atenție fazele în care dețineau superioritatea numerică pe teren și să fie mai preciși la aruncările la poartă. Prin urmare, jocul s-a întors în favoarea lor, iar în ultimele 10 minute au trecut la conducere pe tabela de marcaj, dar la diferențe minime.

Finalul a fost incredibil! La scorul de 30-29, cu 90 de secunde înainte de terminarea meciului, arbitrii acordă eliminare de 2 minute pentru cel mai bun jucător piteștean, Gabriel Mărgărit, pentru un fault făcut de acesta după ce jocul fusese oprit pentru Time Out! O decizie cel puțin ciudată, dat fiind faptul că meciul era oprit! Antrenorul oaspeților are timp să pregătească atacul, dar CS Medgidia ratează și, pe contraatac CSU Pitești înscrie! Debusolați, dobrogenii cad psihic în ultimul minut și, deși erau în superioritate numerică, mai încasează două goluri, iar meciul se termină cu tribuna în extaz! Victorie fantastică, 33-29, și CSU Pitești acumulează 16 puncte după 9 meciuri și își consolidează poziția a treia a clasamentului, după CS Medgidia și CSM Alexandria.

Etapa viitoare formația piteșteană va sta, după care va evolua la Ploiești, și abia la mijlocul lunii decembrie va mai disputa un meci pe teren propriu, contra Alexandriei. Până atunci, săptămâna viitoare își va afla adversarul din faza următoare a Cupei României Fan Courier.

Marcatorii echipei au fost: Elvis Acsinia (9 goluri), Marian Clipea (7), Gabriel Mărgărit și Marius Hodorog (câte 5), Alexandru Drăguț și Leonard Mihalache (câte 2), Ciprian Zegheru, Mihai Văleanu și George David (câte 1 gol). De la CS Medgidia, cel mai bun marcator a fost Denis Olteanu, cu 11 goluri.

130

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

Calendar evenimente sportive

  1. FC Argeş – CS Mioveni

    14 iulie/20:00 - 21:45 EEST

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Argeşul Online

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş, a anunţat ieri că nouă angajaţi şi 15 beneficiari de la Complexul de Locuinţe Protejate Buzoeşti au fost confirmaţi cu COVID-19. DGASPC Argeş a mai anunţat că şi la Centrul de Copii „Sf. Andrei” din Piteşti un angajat a fost depistat cu noul coronavirus.

- Argeşul Online

Prefectul Emanuel Soare a organizat azi o întâlnire cu președintele CAS Argeș, Cristian Mitrofan, directorul DSP Argeș, Sorina Honțaru, președintele Asociației Medicilor de Familie din Argeș, Mariana Boșneag și Valentin Bănică, președintele Colegiului Medicilor Argeș. Întâlnirea a avut loc în contextul răspândirii comunitare accentuate a noului coronavirus. Conform specialiștilor, foarte eficientă este depistarea activă a […]

- Argeşul Online

Verificările dispuse de prefectul Emanuel Soare, la operatorii de transport, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă. Astăzi, echipe mixte, formate din jandarmi și polițiști, au verificat mijloacele de transport în comun și taxiurile la una dintre intrările în municipiul Pitești, în prezența prefectului. Echipele de control și prefectul Emanuel Soare au verificat apoi […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)