arges-sport.ro Web analytics

CS Mioveni s-a reunit astăzi sub comanda lui Daniel Oprița – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

CS Mioveni s-a reunit astăzi sub comanda lui Daniel Oprița

CS Mioveni s-a reunit astăzi sub comanda lui Daniel Oprița
ianuarie 10
21:10 2019

Galben-verzii au făcut cunoştinţă cu noii antrenori, Daniel Opriţa principal şi Ştefan Nofitovici, astăzi, când a avut loc primul antrenament din acest an, unul de reacomodare la efort.

La reunire fost prezenţi aproape toţi jucătorii, excepție făcând Cosmin Năstăsie. Acesta a lipsit motivat şi se va alătura lotului în următoarea perioadă. La primul antrenament, unul de reacomodare la efort au fost prezenți următorii jucători: CROITORU, PREDA, SIMA, KILYEN , MIERLEA, CELEA , BURNEA , GHERGHE, TRAŞCU, STOICA, ALEXE, RĂDESCU, ARSENICA, MÎRZEANU , LAZĂR , NEAGU, AYZA, COMĂNESCU, DRUGĂ, COŞEREANU, TĂRÂȚĂ, IVAN,  BALINT, POPESCU.

Potrivit csmioveni.ro, la primul antrenament au fost prezenți doi jucători din pepiniera proprie, Ișfan, mijlocaș, ce a evoluat la Unirea Bascov și atacantul Călin, dar și Ristea de la Petrolul și Marian Șerban de la CSU Craiova.

Iată ce a declarat tehnicianul argeșenilor la conferința de presă ce a urmat după reunire:  ” Mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi sper să nu dezamăgesc. Nu am stat prea mult pe gânduri când am primit oferta de a antrena echipa CS Mioveni, îmi doream să revin în circuit. Mioveniul este un club stabil, oferă condiţii foarte bune, vrea performanţă, pe scurt un climat bun pentru a avea rezultate. Echipa arată destul de bine, am mare încredere în băieţi şi cred că putem realiza lucruri frumoase împreună. Încercăm să facem mai mult decât s-a reuşit până acum. Eu vreau ca jucătorii să câştige fiecare meci. Ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă din liga secundă şi am încredere că putem realiza obiectivele. Vreau să aducem anumiţi jucători pentru a fi o concurenţă mare pe posturi. Vom analiza lotul şi este posibil să vină 3-4 jucători. Intenţia este de a omogeniza lotul pentru ca din vară să atacăm promovarea

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate

Publicitate

Caută în site

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Argeş-Sport.ro pe Youtube

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

FlashScore.ro

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Publicitate

Arges-Sport.ro pe Twitter