Selectați pagina

CS Dacia Mioveni, trei medalii de bronz la naționalele de oină

CS Dacia Mioveni, trei medalii de bronz la naționalele de oină

În perioada 29-30 iunie 2018, oraşul Mioveni a găzduit Campionatele Naţionale de Junioare I, II şi senioare.

Competitiile au fost organizate de Federaţia Română de Oină şi Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local Mioveni, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş şi SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL.

La această competiţie au participa 6 echipe din Argeş, Călăraşi, Constanţa şi Dolj, respectiv: Avantul Curcani, CS Dacia Mioveni 2012, CSM Progresul Bailesti, Spicu Horia, CS Crasna și CS Win Gym Constanţa.

Toate cele trei finale au adus față în față aceleași echipe Avântul Curcani și Progresul Băilești.

În competiția senioarelor s-a impus Avântul Curcani, care a trecut în finală de Progresul Băilești, cu scorul de 3-2. Echipa din Bailești și-a luat revanșa în competițiile rezervate junioarelor I și II, scor 13-3, respectiv 7-6.

CS Dacia Mioveni s-a clasat pe locul al treilea la senioare, junioare I și II.

81

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

Calendar evenimente sportive

  1. FC Argeş – CS Mioveni

    14 iulie/20:00 - 21:45 EEST

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Argeşul Online

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş, a anunţat ieri că nouă angajaţi şi 15 beneficiari de la Complexul de Locuinţe Protejate Buzoeşti au fost confirmaţi cu COVID-19. DGASPC Argeş a mai anunţat că şi la Centrul de Copii „Sf. Andrei” din Piteşti un angajat a fost depistat cu noul coronavirus.

- Argeşul Online

Prefectul Emanuel Soare a organizat azi o întâlnire cu președintele CAS Argeș, Cristian Mitrofan, directorul DSP Argeș, Sorina Honțaru, președintele Asociației Medicilor de Familie din Argeș, Mariana Boșneag și Valentin Bănică, președintele Colegiului Medicilor Argeș. Întâlnirea a avut loc în contextul răspândirii comunitare accentuate a noului coronavirus. Conform specialiștilor, foarte eficientă este depistarea activă a […]

- Argeşul Online

Verificările dispuse de prefectul Emanuel Soare, la operatorii de transport, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă. Astăzi, echipe mixte, formate din jandarmi și polițiști, au verificat mijloacele de transport în comun și taxiurile la una dintre intrările în municipiul Pitești, în prezența prefectului. Echipele de control și prefectul Emanuel Soare au verificat apoi […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)