arges-sport.ro Web analytics

CS Dacia Mioveni și FC Argeș au câștigat ultimele meciuri ale anului din divizia A – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

CS Dacia Mioveni și FC Argeș au câștigat ultimele meciuri ale anului din divizia A

Răzvan Marinescu

CS Dacia Mioveni și FC Argeș au câștigat ultimele meciuri ale anului din divizia A
decembrie 21
21:07 2018

 CS Dacia Mioveni 2012 și FC Argeș au câștigat meciurile cu CSU Târgoviște și Național Râmnicu Vâlcea jucate joi la Pitești.

Echipa antrenată de Daniel Gheorghe s-a impus cu 32-14 contra jucătoarelor din Dâmbovița și a obținut a doua victorie din acest sezon împotriva lui CSU Târgoviște. Handbalistele din Mioveni au dominat clar prima parte a întâlnirii. 21-5 a fost scorul pe care îl arăta tabela la pauză. În partea secundă, gazdele au lasat-o mai moale și au înscris doar două goluri în plus față de echipa adversă (11-9).
În echipa argeșeană  a evoluat și extrema stângă, Sladjana Prelevic-foto sus, jucătoare originară din Podgorica(Muntenegru). Acesta a fost al doilea ei joc oficial pentu Mioveni, după cel de la Odorhei.

Piteștencele antrenate de Titel Răduță au avut parte de un duel ceva mai dificil cu formația din Oltenia. După prima repriză, FC Argeș a avut un avans de 6 reușite față de Vâlcea (13-7). Tot cu aceeași diferență s-au impus gazdele în final (26-20) și și-au luat revanșa pentru înfrângerea din meciul tur.

Următoare etapă a Diviziei A, runda cu numărul 14, (ultima a returului) este programată pe 6 ianuarie într-o zi de duminică. Formația din Mioveni se va deplasa atunci la Vâlcea. De partea cealaltă, echipa din Pitești nu va juca niciun meci pentru că Seria C din care fac parte cele două grupări argeșene este formată dintr-un număr impar de echipe (7).

După această rundă, CS Dacia Mioveni 2012 și FC Argeș ocupă primele două locuri ale clasamentului. Echipa antrenată de Daniel Gheorghe are 31 de puncte, iar formația din Pitești se află la 7 lungimi distanță și are un meci în plus disputat.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate

Publicitate

Caută în site

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Argeş-Sport.ro pe Youtube

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

FlashScore.ro

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Publicitate

Arges-Sport.ro pe Twitter