arges-sport.ro Web analytics

CS Dacia Mioveni – FC Argeș 25-23 – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

CS Dacia Mioveni – FC Argeș 25-23

Foto : Vlad Ciobanu

CS Dacia Mioveni – FC Argeș 25-23
octombrie 21
15:37 2017

Într-o partidă contând pentru runda cu numărul 6 din divizia A la handbal feminin, seria B, CS Dacia Mioveni s-a impus cu 25-23( 10-9) în fața celor de la FC Argeș.

Atmosfera de la Sala Sporturilor din Pitești a fost una extrem de animată, comparabilă cu perioada în care handbalul argeșean conta pe plan național.
Confruntarea, una a orgoliilor,  a fost extrem de disputată de-a lungul celor 60 de minute.CS Dacia a condus ostilitățile în prima parte a reprizei întâi, egalitatea fiind consemnată în minutul 17, 6-6. Gazdele au fost mai atente și au intrat la cabine cu un avantaj de un gol, 10-9.

Mioveniul își păstrează avantajul pe tabelă și în repriza secundă, dar pe fondul unui joc mai hotărât al oaspetelor, acesta trec pentru prima oară la conducere, 16-15 în minutul 45. FC Argeș a avut posibilitatea să se detașeze, însă CS Dacia a revenit la conducerea partidei în minutul 53 cu 19-18.
Jucătoarele pregătite de Luminița Huțupan s-au impus finalmente cu 25-23, într-un meci în care au existat și destule decizii greșite ale brigăzii dâmbovițene Harabagiu/Stănescu.

Pentru CS Dacia Mioveni au punctat Bojan 8 goluri, Văcariu, Pârvulescu câte 5, Țălu, Emilia Ciontoiu câte 3, Dumitrașcu 1, iar de la oaspete s-a evidențiat Popescu cu 10 reușite, Udrea 5, Obedeanu 4, Mânzicu 2, Preda și Conea câte 1.

 

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate

Publicitate

Caută în site

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Argeş-Sport.ro pe Youtube

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

FlashScore.ro

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Publicitate

Arges-Sport.ro pe Twitter