Selectați pagina

CS Dacia Mioveni – CSM Târgu Mureş, în şaisprezecimile Cupei României la handbal feminin

CS Dacia Mioveni – CSM Târgu Mureş, în şaisprezecimile Cupei României la handbal feminin

Ediţia 2019-2020 a Cupei României, faza şaisprezecimilor de finală, se va derula în perioada 11-22 Ianuarie. Primul meci va fi programat mâine, între CSM Marta Baia Mare şi CSM Bucureşti, iar ultimul pe data de 22 Ianuarie.

Majoritatatea confruntărilor au loc miercuri, 15 Ianuarie, printre teamurile care vor lupta să se califice în faza următoare aflându-se şi CS Dacia Mioveni. Argeşencele vor primi vizita echipei CSM Târgu-Mureş, partida fiind găzduită de Sala Sporturilor din Trivale, cu începere de la ora 16.

La primul meci din 2020 pe banca grupării din Mioveni va sta Daniel Gheorghe, acesta revenind în postura de  principal, după ce s-a renunţat la colaborarea cu Marius Dănuleţ.

Intrarea la meci va fi liberă !

68

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

Calendar evenimente sportive

  1. FC Argeş – CS Mioveni

    14 iulie/20:00 - 21:45 EEST

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Argeşul Online

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş, a anunţat ieri că nouă angajaţi şi 15 beneficiari de la Complexul de Locuinţe Protejate Buzoeşti au fost confirmaţi cu COVID-19. DGASPC Argeş a mai anunţat că şi la Centrul de Copii „Sf. Andrei” din Piteşti un angajat a fost depistat cu noul coronavirus.

- Argeşul Online

Prefectul Emanuel Soare a organizat azi o întâlnire cu președintele CAS Argeș, Cristian Mitrofan, directorul DSP Argeș, Sorina Honțaru, președintele Asociației Medicilor de Familie din Argeș, Mariana Boșneag și Valentin Bănică, președintele Colegiului Medicilor Argeș. Întâlnirea a avut loc în contextul răspândirii comunitare accentuate a noului coronavirus. Conform specialiștilor, foarte eficientă este depistarea activă a […]

- Argeşul Online

Verificările dispuse de prefectul Emanuel Soare, la operatorii de transport, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă. Astăzi, echipe mixte, formate din jandarmi și polițiști, au verificat mijloacele de transport în comun și taxiurile la una dintre intrările în municipiul Pitești, în prezența prefectului. Echipele de control și prefectul Emanuel Soare au verificat apoi […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)