Selectați Pagina

CS Dacia Mioveni, aproape să o încurce pe CSM Tg. Jiu în penultima etapă

CS Dacia Mioveni, aproape să o încurce pe CSM Tg. Jiu în penultima etapă
Distribuiţi ştirea!

Virtual retrogradată în liga secundă după suspendarea de 18 puncte primită, CS Dacia Mioveni era gata-gata să strice calculul echipei CSM Tg. Jiu, care luptă pentru evitarea locurilor ce duc la barajul de promovare-retrogradare! Argeșencele au pierdut greu, în deplasare, cu 30-28 (17-14).

Astăzi s-a disputat penultima etapă a Ligii Florilor, iar atenția s-a îndreptat către meciurile în care au fost implicate echipele care se luptă pentru evitarea locurilor care duc la baraj. Aici, patru formații se bat pentru a scăpa de locul 11: CSM Tg. Jiu, Corona Brașov, Măgura Cisnădie și Minaur Baia Mare. Una dintre formațiile care merg la baraj este deja cunoscută: HC Zalău.

CSM Tg. Jiu își calculase dinainte cele 3 puncte din meciul cu CS Dacia Mioveni, ținând cont de problemele de la formația argeșeană, dar pe teren nu a fost atât de ușor! Chiar dacă a condus mult timp confortabil pe tabela de marcaj, Târgu-Jiul a tremurat pe final, atunci când handbalistele antrenate de Alin Oprescu au marcat de 3 ori consecutiv și s-au apropiat amenințător la 2 goluri.

Până la urmă s-a terminat 30-28, iar echipa gazdă a părăsit locul de baraj în defavoarea Minaurului Baia Mare, egalată in-extremis la Craiova. Au marcat pentru Dacia: Ivana Dezic (8), Mădălina Pal Ceandani (7), Dora Krsnik (3), Marija Kaluderovic (3), Roxana Cîrjan (2), Alexia Caralicea (2), Andrijana Tatar (1), Ana Kojic (1) și Judith Vizuete (1).

În weekend se va disputa runda finală a Ligii Florilor, iar CS Dacia Mioveni va primi acasă replica Gloriei Buzău (sâmbătă, 18 mai, ora 18:00). Primele două locuri se cunosc deja (CSM București – campioană și Rapid – în poziția de a cere wild-card pentru Liga Campionilor), la fel ca și ultimele 3 locuri (HC Zalău – la baraj, Știința București și CS Dacia Mioveni – retrogradate). Echipele care tremură sunt Măgura Cisnădie (30 de puncte), CSM Tg. Jiu (30 de puncte), Corona Brașov (29 de puncte) și Minaur Baia Mare (28 de puncte).

Iată programul complet al ultimei etape:

CSM București – SCM Craiova
Minaur Baia Mare – HC Zalău
Gloria 2018 Bistrița Năsăud – Știința București
Corona Brașov – SCM Rm. Vâlcea
HC Dunărea Brăila – CSM Tg. Jiu
Rapid București – Măgura Cisnădie
CS Dacia Mioveni – Gloria Buzău

Foto: CS Dacia Mioveni

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro