Selectați Pagina

CS Dacia Mioveni și-a luat adio de la Liga Florilor într-un meci cu 74 de goluri

CS Dacia Mioveni și-a luat adio de la Liga Florilor într-un meci cu 74 de goluri
Distribuiţi ştirea!

După o aventură de 3 ani în Liga Florilor, cel mai puternic campionat de handbal feminin din lume conform unor statistici recente, CS Dacia Mioveni a disputat astăzi ultimul meci. În etapa finală a sezonului 2023-2024, formația argeșeană a pierdut acasă împotriva Gloriei Buzău cu scorul de 33-41 (17-23).

Una dintre cele mai frumoase povești din istoria micuțului oraș Mioveni, echipa de handbal feminin CS Dacia, a luat azi sfârșit odată cu retrogradarea în liga secundă. Măcinată de probleme și sub amenințarea permanentă a falimentului, formația argeșeană și-a dus crucea până la capăt și a încheiat Liga Florilor cu un meci-spectacol, un fel de mulțumire adresată fanilor handbalului din Mioveni. Nu mai puțin de 74 de goluri s-au înscris azi în jocul contra Gloriei Buzău (33-41).

Partida nu a avut miză și nici istoric, oaspetele desprinzându-se după o perioadă de echilibru care a durat până la scorul de 15-15. Ivana Dezic (9 goluri), Armina Isic (6), Ana Kojic (5), Dora Krsnik (2), Marija Kaluderovic (2), Roxana Cîrjan (2), Alexia Caralicea (2), Alexandra Rachina (2), Mădălina Pal Ceandani (1), Bianca Sărățeanu și Bianca Drăgoescu (1) au fost jucătoarele care și-au trecut numele pe tabela de marcaj la acest ultim meci din Liga Florilor. Au mai jucat: Mădălina Ion, Noemi Dumitrașcu și Daria Andrei (portari), Judith Vizuete și Andrijana Tatar.

Teoretic, CS Dacia Mioveni va juca sezonul viitor în liga secundă, dacă nu se va întâmpla ceva mai dramatic, dat fiind faptul că gruparea este în insolvență. Este de așteptat ca toate jucătoarele străine să rezilieze și să plece, dar este interesant de aflat ce se va întâmpla cu jucătoarele de la tineret, care au impresionat în acest sezon și au reușit să se califice la Turneul Final al Campionatului Național de handbal Tineret.

Foto: CS Dacia Mioveni

Despre autor

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro