Selectați pagina

CS Dacia Mioveni a participat la videoconferința organizată de Federaţia Română de Handbal

CS Dacia Mioveni a participat la videoconferința organizată de Federaţia Română de Handbal
Astăzi de la ora 11,00 Federația Română de Handbal a organizat o videoconferință cu reprezentanții cluburilor din Liga Florilor și din Divizia A. Președintele Federației, Constantin Dedu, a dorit să afle care este situația momentului la fiecare club, dacă sunt probleme medicale, financiare și ce observații sunt din partea cluburilor în legătură cu modalitatea de încheiere a sezonului competițional, acordarea titlului de campioană, retrogradare și promovare.

Din staff-ul de conducere al CS Dacia Mioveni au participat la videoconferință, Președintele CS Dacia Mioveni 2012, Tudora Laurențiu și directorul sportiv Constantin Ciobanu. Președintele a prezentat punctul de vedere al clubului, prin care a evidențiat desigur, obiectivul anunțat, calificarea în Liga Națională, justificat de evoluția foarte bună din campionatul diviziei A, în care Dacia s-a detașat ca lider al seriei C și are al doilea coeficient de performanță al diviziei, după CSM Galați.

Majoritatea cluburilor au fost de părere că, ținând cont de criteriile de reluare a antrenamentelor stabilite de MTS, nu există suficient timp pentru ca handbalistele să se poată antrena, măcar mulțumitor, pentru un joc de echipă, înainte de 19 iunie, când s-ar fi luat în calcul disputarea turneelor de calificare.

Incertitudinea evoluției pandemiei coronavirus duce, din păcate, spre încheierea oricărei speranțe de a se mai juca ceva pe teren și înghețarea actualului sezon competițional.

De asemenea, majoritatea cluburilor au susținut ideea încheierii sezonului fără retrogradare din Liga Florilor și promovarea a trei echipe din Divizia A, după criteriul coeficientului calculat în sistem norvegian.

Dacia Mioveni nu are probleme medicale cu jucătoarele și are garanția finanțatorilor pentru susținere în Liga Națională.

Preocupat ca Dacia Mioveni să nu fie nedreptățită de deciziile ce vor tranșa încheierea acestui sezon, primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a ținut să afle nemijlocit care sunt opiniile cluburilor.

După această întâlnire consultativă, Consiliul de Administrație al FRH va lua decizia finală în data de 18 mai, atât pentru Liga Florilor , Divizia A, cât și pentru Cupa României.

 

300

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Argesul Online

  • Bărbat găsit decedat în barajul din Tudor Vladimirescu

    În această dimineaţă, o persoană decedată a fost găsită în barajul de acumulare al râului Argeş din Tudor Vladimirescu. La faţa locului au intervenit un echipaj cu o autospecială și o barcă pneumatică pentru extragerea persoanei. Persoana a fost scoasă din apă, constatându-se că este bărbat. Verificarile continuă, pentru stabilirea identităţii şi a imprejurarilor în

  • „Crima Organizată”, încă o razie printre proxeneții musceleni, pentru salvarea unei copile

    Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub supravegherea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat patru percheziţii, pe raza municipiului Câmpulung, a comunelor Mihăești și Schitu Golești, pentru salvarea unei minore de 16 ani, victimă a infracțiunilor de trafic de minori și șantaj. În această dimineață, polițiștii din cadrul Brigăzii

  • Despre „Martori și martiri”, luni seară, la Memorialul Închisoarea Pitești

    „La origine, comunismul a fost cu putință, deoarece lumea începea să se descreștineze.” Părintele Andrei Scrima După trei luni de restricții și izolare, vă invităm să redescoperiți Memorialul Închisoarea Pitești printr-o conferință despre cei închiși la închisoarea Pitești și în închisorile comuniste. Luni, 8 iunie 2020, de la ora 18:00, Andrei Găitănaru, psihoterapeut și publicist,

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)