Argeș Sport

Politică de confidențialitate

Prelucrarea datelor cu caracter confidențial și confidențialitatea acestora

Conform cerințelor (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date , Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice și OUG 13/24.04.2012, Deito Media SRL, poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră și dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar.

Deito Media SRL administrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizați despre dumneavoastră ori despre o altă persoană.

Deito Media SRL folosește datele cu caracter personal colectate, inclusiv adresa IP de la care site-ul www.arges-sport.ro este vizitat, configurația browserului și locația dumneavoastră, în următoarele scopuri:

– Pentru personalizarea paginilor (de exemplu pentru afișarea conținutului în limba selectată)

– Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastră.

– Pentru a ne ajuta sa cream și să publicam un conținut relevant pentru dumneavoastră.

– Pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului.

– Pentru îmbunătățirea securității accesului la serviciile oferite.

Deito Media SRL nu vinde, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terți.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa poștală prezentată în secțiunea “Contact” sau prin e-mail la adresa contact@arges-sport.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Reguli privind accesarea site-ului
Utilizatorul acceptă că administratorul site-ului poate stabili reguli și limitări privind folosirea serviciilor. Accesarea serviciilor și a conținutului anumitor secțiuni ale site-ului se realizează folosind numele de cont și parola.

Utilizarea cookies
Putem plasa un „cookie” pe computerul dumneavoastră personal. Un cookie este un fișier mic pe care serverele noastre îl trimit computerului dumneavoastră și pe care computerul dumneavoastră îl trimite înapoi de fiecare dată când accesați o pagină de pe site-ul nostru. Cookies ne ajută să vă recunoaștem atunci când reveniți, pentru a personaliza și a seta limba de afișare în funcție de solicitările dumneavoastră. Folosim cookie-urile pentru a strânge datele sesiunii în mai multe scopuri, în special pentru a personaliza și îmbunătăți experiențele dumneavoastră individuale de vizionare. Majoritatea browserelor de Internet acceptă automat cookie-urile. Cu toate acestea, puteți să dictați browserului utilizat, prin editarea opțiunilor acestuia, să oprească acceptarea cookie-urilor și să vă avertizeze înainte de a accepta un cookie din site-urile pe care le vizitați. Dacă decideți să nu ne acceptați cookie-urile, veți putea totuși să accesați acele părți din site-ul nostru care sunt disponibile publicului general, dar nu veți putea vizualiza anumite informații de pe site-ul nostru, nu veți putea utiliza anumite caracteristici concepute pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru sau accesa multe din serviciile oferite de acesta.

Atenție la Phishing
„Phishing-ul” reprezintă o tehnică de furt al datelor sensibile (în special a numărului cardului). Aceasta constă în reproducerea exactă a unei pagini de internet, care deși este identică cu pagina originală, este o imitație. Poate afișa inclusiv adresa de Internet în bara de adrese. Pentru a vă proteja trebuie neapărat să verificați următoarele:

– Adresa paginii de Internet trebuie să înceapă cu https://

– În bara de stare, din partea de jos a navigatorului, să fie afișată și să se afișeze lăcățelul galben (care indică faptul că pagina este securizată).

– Navigatorul nu trebuie să afișeze nicio eroare de securitate.

– Adresa pentru care a fost emis certificatul de securitate să fie cea a site-ului. Apăsați pe lăcățel.

– Verificați ca certificatul de securitate să fie: „Issued to: numele_site-ului”

Citește și Termeni și condiții.

Detalii privind procesarea datelor cu caracter personal
Detalierea aspectelor privitoare la protecția datelor cu caracter personal în este de asemenea parte integrantă din prezenta Politică de Confidențialitate alături de Termenii și Condițiile de utilizare ale siteului www.arges-sport.ro

 

Publicitate

Daţi like paginii noastre

Handbal feminin, Cupa României

Dacia Mioveni - CSM Bucureşti17 februarie 2020
20 de zile rămase.

Publicitate

Sondaj

Va reuși BCMU FC Argeș clasarea în primele 2 locuri din Grupa Galbenă?

  • DA (100%, 7 Votes)
  • NU (0%, 0 Votes)

Total Voters: 7

Loading ... Loading ...

Publicitate

Translation

Argeş Sport în reţelele sociale

Ştiri din sportul intern şi internaţional

Publicitate

Caută în site

Publicitate

Liga 2, sezonul 2019-2020

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P
1 UTA Arad 20 12 5 3 37 13 +24 41
2 Mioveni 20 10 7 3 35 19 +16 37
3 Rapid 20 10 5 5 32 19 +13 35
4 Argeș 20 9 6 5 28 23 +5 33
5 Turris-Oltul … 19 9 5 5 33 24 +9 32
6 ASU Poli Timişoara 20 8 7 5 19 10 +9 31
7 Metaloglobus 20 8 7 5 23 16 +7 31
8 Petrolul 52 20 8 7 5 19 19 +0 31
9 Farul Constanţ… 20 8 5 7 24 18 +6 29
10 SCM Gloria Buzău 20 8 4 8 30 25 +5 28
11 Dunărea Călăraşi 20 7 6 7 26 26 +0 27
12 Viitorul P. Tâ… 20 7 6 7 26 27 -1 27
13 Universitatea Cluj 20 5 10 5 25 21 +4 25
14 Ripensia Timişoara 20 5 9 6 24 30 -6 24
15 Csikszereda 20 5 7 8 15 23 -8 22
16 Concordia Chiajna 19 5 6 8 16 24 -8 21
17 CSM Reşiţa 20 4 6 10 25 34 -9 18
18 Sportul Snagov 20 2 3 15 18 52 -34 9
19 Pandurii Târgu Jiu 20 1 5 14 9 41 -32 8
20 Daco-Getica 0 0 0 0 0 0 +0 0

PUBLICITATE

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Arges-Sport.ro pe Twitter

Open chat