Selectați pagina

Conferinţă de presă la -6 grade Celsius!

Conferinţă de presă la -6 grade Celsius!
Distribuiţi ştirea!

Aflată la -2 în clasamentul adevărului, FC Argeș s-a gândit că ar fi normal să organizeze conferința de presă dinaintea meciului cu Dinamo la o temperatură echivalentă. Numai că, în această dimineață, termometrul a fost un pic mai perfid decât clasamentul și a arătat chiar -6 grade Celsius!

Atmosfera înghețată din cortul media, situat în aer liber lângă intrarea de la Tribuna Oficială, nu a putut fi dezghețată nici de optimismul lui Andrei Prepeliță, nici de păhărelele de cafea oferite jurnaliștilor. Din fericire, s-au dus vremurile în care declarațiile se scriau cu pixul pe agendă! Acum ziariștii au putut să-și țină mâinile bine înfipte în buzunare sau mănuși, în timp ce aparatele electronice din dotare au înregistrat declarațiile oficialilor alb-violeți.

Redevenind serioși, credem că e necesar să tragem un semnal de alarmă privind seriozitatea cu care sunt tratați reprezentanții mass-media de către un club care se dorește a fi profesionist, care activează într-un sport ce militează pentru fair-play și care are în spate o tradiție fotbalistică apreciată de-a lungul anilor de către ziare și televiziuni.

Nu este posibil să îi bagi în congelator (nici măcar nu putem să spunem frigider, fiindcă temperatura din frigidere este de minim +4 grade Celsius) pe oamenii care, prin natura muncii lor, trebuie să îți promoveze brandul, imaginea, angajații și opiniile lor! Jurnaliștii de sport nu cer nimic altceva decât condiții pentru desfășurarea activității, or la -6 grade Celsius nu credem că sunt condiții normale de lucru.

Solicităm clubului FC Argeș mai mult respect! Dacă cerem prea mult pentru noi, jurnaliștii, atunci cerem respect pentru proprii angajați. Antrenorul Andrei Prepeliță și jucătorul Andrei Tofan au stat și ei, ca și noi, la o temperatură constantă de -6 grade Celsius. Cine răspunde dacă vreunul dintre ei ia o răceală după această conferință de presă în aer liber? Iarna?

 

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Argeş Sport Special

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Radio deArgeş

Publicitate

Calendarul ştirilor

mai 2022
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR