arges-sport.ro Web analytics

Competiții sportive de zilele Piteștiului – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Competiții sportive de zilele Piteștiului

Competiții sportive de zilele Piteștiului
mai 14
18:34 2018

Clubul Sportiv Municipal Piteşti va organiza mai multe acţiuni sportive cu prilejul zilelor orașului ,acestea  urmând să se desfășoare în această săptămână, precum și la finalul săptămânii următoare.

Memorialul Bălănescu la lupte
Sâmbătă, de la ora 10, la Sala de Atletică Grea situată în imediata apropiere a Sălii Sporturilor este programată o nouă ediţie a Memorialului Emilian Bălănescu, competiţia desfășurându-se în memoria celui care a pus bazele luptelor în Piteşti. Această disciplină e una cu mare tradiție, orașul nostru dând campioni naţionali, europeni şi mondiali.  La această întrecere şi-au anunţat participarea peste 200 de copii de la 15 cluburi din ţară.
Antrenorul Ovidiu Croitor îşi doreşte o comportare cît mai bună a luptătorilor piteşteni: „Ne dorim să fim primii la acest concurs. Vom participa şi cu Laurenţiu Şerban care recent a cîştigat selecţia organizată de lotul naţional de juniori 3 pentru participarea la Campionatele Europene din Ungaria, de la Gyor, din perioada 15-17 iulie. Este prima lui competiţie de o asemenea anvergură şi sperăm să facă o figură cît mai frumoasă. Avem o colaborare foarte bună cu LPS Piteşti prin domnul profesor Vasile Pavelescu căruia îi mulţumim!”

Gală de box în Lunca Argeșului
Tot sîmbătă, în parcul Lunca Argeşului, între orele 16-18, va avea loc o gală de box la care vor participa componenţii Centrului Olimpic de la Brăila, boxerii de la CSM Piteşti, pugilişti din Slatina, Craiova dar şi alte cluburi din ţară. Clubul din Ştrand va fi reprezentat la acest concurs de Alexandru Ungureanu şi Adrian Preda. Eduard Cristea ar fi trebuit şi ei să participe la acest concurs însă este accidentat. La Cupa României de acum două săptămâni Preda şi Cristea au cîştigat medaliile de aur la categoriile la care au participat. Directorul Gheorghe Dinu a anunţat că secţia de box a fost afiliată la clubul FC Argeş care mai sprijină financiar cei mai buni atleţi şi cei mai buni judoka din Piteşti.

Competiție de kaiac-canoe în baza din Tudor Vladimirescu
Săptămâna viitoare, pe 26 mai, între orele 14-16, pe lacul Tudor Vladimirescu din cartierul Prundu va avea loc Cupa Municipiului la Kaiac-Canoe. La această competiţie şi-au anunţat participarea multe cluburi din ţară avînd în vedere că Piteştiul oferă condiţii foarte bune pentru practicarea acestui sport. CSM Piteşti va participa la acest concurs cu cei mai buni kaiacişti şi canoişti pe care îi are în acest moment: „Din estimările noastre avem confirmarea de participare de la 6-8 cluburi din ţară. Competiţia va fi foarte puternică pentru că toţi invitaţii vor veni cu ce au mai bun. Această întrecere a devenit una de mare tradiţie pentru că o organizăm de mulţi ani. Sperăm să putem conta la acest concurs şi pe sportiva noastră, Ştefania Luca, componentă a lotului naţional care în această perioadă se află în pregătire pentru Campionatele Europene” a declarat antrenorul Agoston Siposs.
Concurs pentru radioamatori
În acest week-end, CSM Piteşti va organiza şi şi un concurs pentru radioamatori. Acest sport este practicat în ultimul timp de tot mai mulţi oaneni care vor să fie la curtent cu toate noutăţile din domeniu. Cu ajutorul Ministerului Sportului, clubul din Ştrand a reuşit cumpărarea unei staţii performante. Deşi acest sport nu este unul foarte popular în rîndul tinerilor, radioamatorismul este singurul mijloc de comunicare în caz de catastrofe.

Alături de CSM Pitești printre organizatori se numără Primăria Pitești și DJTS Argeș.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Clasament liga 2

The latest football information here. Now retrieving info from data source.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Caută în site

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter

%d blogeri au apreciat: