Selectați pagina

Clubul Sportiv Dacia Mioveni a marcat 10 ani de existență cu o festivitate emoționantă

Clubul Sportiv Dacia Mioveni a marcat 10 ani de existență cu o festivitate emoționantă
Distribuiţi ştirea!

Ieri seară, la Sala Sporturilor din Mioveni, Clubul Sportiv Dacia Mioveni a organizat o festivitate prin care a marcat 10 ani de la înființare. A fost o manifestare emoționantă, în care s-a evocat numele unuia dintre președinții marcanți ai grupării, Adrian Ștefan, trecut în neființă.

În prezența a numeroși spectatori, foști și actuali sportivi, antrenori, conducători și sponsori, Clubul Sportiv Dacia Mioveni a rememorat momentele care au marcat viața grupării: înființarea în anul 2012 la inițiativa unui grup de inimoși oameni de sport sprijiniți de autoritățile locale, adăugarea de noi și noi structuri sportive, precum și performanțele înregistrate de unele secții sau sportivi.

Timp de 10 ani, la conducerea clubului s-au aflat 4 președinți: Nicolae Tudose (2012-2015), Adrian Ștefan (2015-2020), Laurențiu Tudora (2020-2021) și Toma Duței (2021-prezent). Din păcate, Adrian Ștefan s-a stins din cauza unei grave probleme de sănătate, dar personalitatea domniei sale a fost marcată aseară printr-un moment de reculegere și prin evocări emoționante ale celor care l-au cunoscut. De altfel, în memoria fostului președinte a fost creat și Memorialul Cupa „Adrian Ștefan” la handbal feminin, care se va ține în fiecare an în luna august.

CS Dacia Mioveni are în acest moment secții de handbal feminin, volei feminin, oină, înot, tenis de câmp, karate și șah. Reprezentanți ai tuturor secțiilor au primit diplome pentru activitatea în cadrul clubului de la președintele Toma Duței și mulțumiri de la primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Suntem şi pe Facebook

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri sportive TVR

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Romedia

Reclamă