Selectați pagina

Cine sunt cei mai importanți jucători de poker pe care trebuie să îi urmărești?

Cine sunt cei mai importanți jucători de poker pe care trebuie să îi urmărești?
Distribuiţi ştirea!

Sunt mulți jucători de poker din ce în ce mai buni și probabil cunoști deja câțiva veterani ai acestui sport. Noi am vrea să îți prezentăm în rândurile de mai jos câteva nume care ne-au captat atenția în ultimii ani, dar și unii dintre cei mai buni jucători de poker ai tuturor timpurilor.

Pokerul a cucerit o lume întreagă și nu pare să se oprească. De când acest joc de cărți a devenit foarte popular în online, din ce în ce mai multă lume vorbește despre el. Iar succesul jocului a depășit de mult timp granița unei singure țări. Așa se face că turneele internaționale ne arată și mulți jucători care știu exact ce înseamnă pokerul și ce înseamnă să fii cu adevărat bun la asta.

De-a lungul timpului, au fost mulți jucători care au scris deja istorie în această industrie, așa cum Messi sau Zidane au făcut cu fotbalul. Unul dintre veteranii pokerului este Phil Ivey care a cucerit până acum nu mai puțin de zece brățări World Series of Poker, unul dintre cele mai importante turnee de poker… dacă nu cel mai important. Mai are în palmares și un titlu de World Poker Tour și a mai ajuns până în finala a nouă turnee World Poker Tour. Mulți spun că el ar fi cel mai bun jucător de poker din întreaga lume. Talentul și tenacitatea lui l-au făcut să fie ales pentru Poker Hall of Fame, în anul 2017. I se mai spune Tiger Woods al pokerului.

Un alt jucător care a dat o altă nuanță pokerului este un Phil Hellmuth. Cunoscut și după numele de “Poker Brat”, acesta a acumulat de-a lungul carierei 15 brățări World Series of Poker. A câștigat turneului WSOP Main Event din Las Vegas în 1989 și pe cel din 2012. Este unul din veteranii acestui sport al minții și ocupă locul 21 în clasamentul celor mai buni jucătorilor ai tuturor timpurilor.

Un alt veteran al acestui sport ,care a început să joace după ce a fost inspirat de Chris Moneymaker, este David Peters. Americanul a început să joace poker în 2006 și, după ce a trecut de la turneu mai mic la turneu mai mare, a ajuns să câștige două brățări World Series of Poker, una în 2016 și alta în 2020. A mai câștigat un eveniment World Series of Poker Circuit, dar de-a lungul timpului a jucat în multe turnee importante, inclusiv o finală European Poker Tour. Momentan este pe locul al VI-lea în topul Global Poker Index.

În același top, ne-a captat atenția germanul Philipp Gruissem. Acesta ocupă locul al doilea momentan și talentul său l-a făcut deja să-și câștige un nume în industrie. A început să joace în 2009 și cel mai important titlu câștigat până acum este locul I la turneul din 2014 European Poker Tour.

Dacă luăm în considerare cele mai bune performanțe din 2020-2021, atunci trebuie să îl menționăm pe Bryn Kenney. Americanul a prins imediat atenția internațională, după ce, în 2019, a câștigat nu mai puțin de 20 de milioane de dolari într-o singură seară, la o finală de turneu din Londra. În acest moment, este considerat unul dintre cei mai buni jucători de poker.

Un alt jucător care ne-a captat atenția este Sam Grafton. Sam a descoperit lumea pokerului online într-un club din Londra. Primul său titlu l-a câștigat tot în orașul său natal, capitala britanică, și de atunci continuă să se facă remarcat în lumea jocului de cărți pe care îl iubește. Este și membru al echipei PokerStars Pro, care pentru el înseamnă enorm pentru că PokerStars este unul dintre cele mai mari nume din industrie. În online, la mese, poate fi găsit cu numele de SamSquid.

Un alt nume care s-a făcut remarcat în lumea online este Sami ‘Lrslzk’ Kelopuro. Și-a început cariera în 2005, dar în 2007 s-a făcut cunoscut jucând la mese mai importante.

În mai 2011, a câștigat un turneu online destul de important și de atunci tot urcă în clasamentul celor mai buni jucători. Merită să îl urmărești de acum încolo.

Acestea sunt doar câteva nume care “au ieșit din mulțime”. Mai sunt mulți alții care adună titlu după titlu și inspiră celelalte câteva milioane de jucători profesioniști de poker din întreaga lume.

 

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Calendarul ştirilor

august 2022
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR