Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Centrul Sportiv Vitality Spa se deschide astăzi la Pitești

Centrul Sportiv Vitality Spa se deschide astăzi la Pitești
ianuarie 12
07:02 2018

Centrul Sportiv – Spa and Wellness, Vitality este o  loc cu totul deosebit, atât din punct de vedere al funcționalității, fiind singurul centru sportiv  din Argeș care oferă o asemenea gamă diversificată de servicii.

Deschiderea oficială este programată astăzi, cu începere de la ora 11, Spa Vitality fiind amplasat pe strada Str. Petre Ispirescu, nr. 63
În acest  complex sportiv puteți beneficia de cele mai moderne facilitati pentru intretinerea  sau recuperarea sanatatii fizice, cum ar fi: un bazin de inot la standarde olimpice, sauna finlandeza, hamam, salina, jacuzzi si masaj.
Arderea caloriilor si modelarea corporala se vor realiza sub indrumarea unei echipe profesioniste de antrenori, in salile de aerobic si fitness, dotate cu cele mai moderne echipamente din tara. De asemenea, sporturile de contact, MMA, kickboxing sau judo, sunt deasemenea gazduite in complexul Vitality si ofera posibilitatea tinerilor de a urma inalta performanta.

Avem pentru dvs  cursuri de inot destinate initierii, dar si performantei, desigur sub atenta supraveghere a unor antrenori de reputatie nationala, cum ar fi Zizica Sora și Bogdan Chiriac.

Nu în ultimul rand vă stăm la dispozitie si cu recuperarea fizica prin proceduri de Kinetoterapie, asistenta de specialitate in Nutritie.

Informații despre prețuri și despre noul centru sportiv din Argeș puteți găsi pe siteul www.spa-pitesti.ro și pe pagina de Facebook, VitalitySpaPitesti

 

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

Clasament liga 2

Most recent football info here. In the process of fetching stats from soccer data source.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Caută în site

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Translation

PUBLICITATE

Arhivă ştiri Argeş Sport

Publicitate

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter

Publicitate

%d blogeri au apreciat: