arges-sport.ro Web analytics

Cele mai populare jocuri slots de pe internet din întreaga lume – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Cele mai populare jocuri slots de pe internet din întreaga lume

Cele mai populare jocuri slots de pe internet din întreaga lume
octombrie 02
05:14 2018

Amatorii de păcănele de la noi din țară cunosc jocurile Book of Ra, Lucky Lady’s Charm și Sizzling Hot ca pe rugăciunea “Tatăl nostru”, însă atunci când vine vorba de cele mai cunoscute și îndrăgite jocuri de tip video slots de pe internet, lucrurile nu sunt tocmai atât de clare. Ei bine, dacă vrei să fii considerat un jucător de cazinou de “pedigree”, trebuie neapărat să-ți faci o idee despre aceste jocuri ultra-populare la nivel mondial:

Twin Spin Deluxe

Acest joc reprezintă o altă superproducție reușită a celor de la NetEnt. Este vorba despre o variantă îmbunătățită a clasicului joc Twin Spin; varianta Deluxe a fost lansată în 2018. Punctul forte al jocului și totodată lucru care îl face cu adevărat unic și deosebit în nișă este că la începutul fiecărei rotiri, cel puțin două dintre cele 6 role vor fi identice (două role alăturate), însă pot apărea chiar și 6 role identice. Totodată, o altă funcție interesantă este cea prin care apariția a 9 simboluri alăturate pe verticală sau orizontală se transforma automat într-un câștig, chiar dacă nu se află pe nici o linie câștigătoare de joc.

Vrei să afli cele mai interesante, haioase și utile noutăți din lumea jocurilor de noroc? Urmărește secțiune cu știri recente de pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de profil de la noi din țară!

Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest este un joc de slots deosebit, care debutează cu o poveste interesantă la început, poveste despre care nu vom vorbi însă pentru a nu-ți strica entuziasmul. Personajul fictiv din joc se bazează pe legendarul conchistador spaniol Gonzalo Pizarro, care se află în căutarea ținutului imaginar El Dorado. Jocul 3D cu 20 de linii se desfășoare într-un mod inedit, în sensul că nu există role și rotiri, ci mai de grabă animația rundei de joc se aseamănă cu jocul de tetris. În rest, jocul este unul simplu, cu o specială clasică cu 10 rotiri gratuite care se activează atunci când apar 3 simboluri Free Fall, iar simbolul cu semnul întrebării are rolul de WILD.

Fruit Shop

Jocul Fruit Shop este foarte similar cu Sizzling Hot, în sensul că simbolurile prezente sunt aproape aceleași: pepeni, cireșe, lămâi, portocale și prune. Totuși, apariția simbolului “Fruit Shop” are rolul de WILD, iar atunci când cel puțin una dintre linii din care face parte și simbolul special câștigă, jucătorul primește între una și până la 5 runde gratuite!

The Dark Knight

Acesta este unul dintre cele mai îndrăgite jocuri video slots inspirate din filme, având la bază povestea lui Batman din filmul realizat în 2008, film care i-a avut în rolurile principale pe Christian Bale, respectiv Heath Ledger. Tema jocului produs de Playtech este una întunecată, în ton cu cele întâmplate în peliculă. Jocul este însoțit de 4 jackpot-uri: Mini, Minor, Major și Mega, și este plin de surprize, cum ar fi Extra WILD, Jumbo și șansa de a obține o re-rotire gratuită sau chiar runde bonus gratuite.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Felicitări

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Publicitate

Clasament liga 2

Latest football information here. Now getting data from information source.

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Caută în site

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Publicitate

PUBLICITATE

Publicitate

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter

Arges Sport pe Google+

%d blogeri au apreciat: