Selectați pagina

Cele mai populare 5 sloturi online de la EGT în acest început de an

Cele mai populare 5 sloturi online de la EGT în acest început de an
Distribuiţi ştirea!
Providerul de jocuri de cazino EGT continuă să lanseze jocuri de succes. Deși compania bulgară este faimoasă pentru sloturile cu fructe și șeptari pe care le-a produs, precum Shining Crown, de numele ei se leagă și păcănele populare cu altă tematică.

Mai jos, prezentăm 5 jocuri EGT care au fost foarte apreciate de jocuri de cazino la începutul anului 2022. Unele dintre ele pot fi jucate doar pentru distracție pe MrBit Casino:

 

Genius of  Leonardo îl are în prim plan pe unul dintre cei mai faimoși artiști, oameni de știință și inventatori din toate timpurile, italianul Leonardo da Vinci. Simbolurile care se rotesc pe role sunt opere și invenții foarte cunoscute ale lui Da Vinci. Pictograma care reprezintă anatomia corpului uman este simbol Wild, iar portretul Monalisei este Scatter, care declanșează între 5 și 50 de rotiri gratuite. Aparatele de zbor sunt și ele simboluri de top.

Nu lipsesc cele patru Jackpot Cards, caracteristice sloturilor EGT. De asemenea, jucătorul poate apela la funcția Dublaj după fiecare învârtire câștigătoare. Miza minimă pentru o rotire este de 30 de bani.

Lucky Buzz impresionează prin grafica modernă și prin cromatica aflată în ton cu primăvara. Furnica este simbolul care plătește cel mai bine, fiind și „vedeta” slotului. Următoarele simboluri ca importanță sunt albina, lăcusta și țânțarul (care bea ceva roșu dintr-un pahar, nu se știe sigur dacă vin sau sânge). Simbolul Wild (fluture) apare pe rolele 2, 3 și 4 și are proprietatea că poate substitui orice alt simbol, cu excepția Scatter-ului.

Apropo de Scatter, acesta este albina. Trei albinuțe declanșează o serie de trei rotiri gratuite. În timpul acestei serii, cele trei role din mijloc se transformă în role Wild. Se poate spune că, în acest slot, albinele lucrează cot la cot cu omizile, furnicile și, culmea, cu greierii.

Summer Bliss este un joc care face ca gândul la vacanța de vară, care se apropie cu pași repezi. Grafica este excelentă, ca și efectele sonore. Surferul este simbol Wild, urmărit cu admirație, de pe plajă, de o blondă și o brunetă. Cocktailul cu felie de lămâie înfiptă în marginea paharului, iahtul și steluța de mare sunt alte simboluri care construiesc atmosfera estivală.

Jucătorul își dorește cu siguranță să îl ia valul, adică simbolul Scatter. Cinci astfel de pictograme înseamnă un câștig de 250 de ori miza, plus o serie de 15 rotiri suplimentare cu factor de multiplicare x3. În timpul seriei de runde gratuite, cele două fete îndeplinesc rolul de simboluri Wild, contribuind la formarea combinațiilor câștigătoare.

Oil Company II îl face pe jucător să se simtă ca un prinț arab care are în curtea palatului puțuri din care se extrage petrolul. În același timp, clientul cazinoului online poate intra în pielea unui texan putred de bogat. Cisterna, vaporul care transportă petrol, pompa de benzină, cactusul și cămila sunt printre simbolurile principale din jocul de bază.

Sonda de petrol este simbol Wild, iar simbolul Petrol Stock Exchange este Scatter-ul care inițiază o serie de șapte rotiri gratuite. Se pot redeclanșa oricând, iar numărul de rotiri este adăugat la cele deja rămase. De asemenea, în slotul Oil Company II se pot dubla câștigurile mici și medii, grație funcției Gamble (Roșu/Negru). Miza minimă care poate fi jucată este de 40 de bani.

Amazing Amazionia este despre fauna și flora din jungla amazoniană. Simbolurile care apar pe role sunt fluturele (Scatter), tigrul, leneșul, maimuța, papagalul, șopârla și broasca. Cel puțin trei simboluri Scatter declanșează 20 Rotiri Gratuite unde câștigurile sunt înmulțite cu factor de multiplicare x3. Simbolul Wild este chiar Amazonul, care se asociază cu celelalte pictograme (cu excepția fluturelui) pentru a-ți rotunji balanța cash.

O combinație câștigătoare formată cu ajutorul Wild-ului este mai valoroasă decât una formată din pictograme de același fel. Cea mai înaltă cotă a jackpotului (dintre cele patru Jackpot Cards) poate ajunge chiar și până la câteva milioane de lei.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Argeş Sport Special

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Radio deArgeş

Publicitate

Calendarul ştirilor

mai 2022
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other