Selectați Pagina

U-LU-I-TOR! Cel mai bun meci al României din istoria EURO: 3-0 cu Ucraina!

U-LU-I-TOR! Cel mai bun meci al României din istoria EURO: 3-0 cu Ucraina!
Distribuiţi ştirea!

Naționala României a fost mecanismul PERFECT în meciul de debut de la EURO 2024, învingând Ucraina cu scorul de 3-0 după o prestație de povestit nepoților!

În fața unui stadion Allianz Arena populat cu zeci de mii de români îmbrăcați în galben, și care au făcut o atmosferă de vis, tricolorii au realizat meciul vieții! Nu numai scorul de 3-0 este aproape incredibil, dar și prestația fiecărui jucător al naționalei în parte a fost uluitoare!

Ucraina era văzută drept mare favorită nu numai în toată presa de sport de pe continent, dar și la București. Cu vedete care joacă la Real Madrid sau Chelsea, cu alți mulți fotbaliști care joacă în Liga Campionilor, Ucraina nu avea cum să nu fie superioară pe hârtie României!

Numai că, așa cum a spus Edi Iordănescu la conferința de presă de ieri, când se fluieră începutul meciului toate aceste atuuri dispar în fața dăruinței. Și tricolorii chiar și-au dat viața pe teren, trimițând în extaz fantasticii suporteri români, care au terminat meciul fredonând imnul național într-un cor super-emoționant!

Primul șut pe poartă a aparținut lui Coman (min 8), șut puternic, dar pe centru. Ucraina a luat mingea și a încercat să o țină pe naționala noastră sub presiune, doar că o fază cu adevărat periculoasă au creat abia în minutul 77, cu primul șut pe poartă apărat de Niță.

Între aceste momente au venit golurile extraordinare ale României:

1-0 STANCIU. Șut impecabil de la 21 de metri (116 km/h). Presing Razvan Marin, Lunin degajează slab, Man interceptează și îi pasează imediat lui Stanciu care șutează din prima aproape de vinclu.

2-0 R. MARIN. Ieșire pe contraatac a lui Drăguș, mingea a mai trecut pe la Rațiu și Man, iar Răzvan Marin a prins un șut la firul ierbii care l-a surprins pe Lunin.

3-0 DRĂGUȘ. Pasă decisivă a lui Man, Drăguș pune piciorul la circa 3 m de poartă și înscrie pt a treia oară, păcălind la milimetru ofsaidul semi-automat al UEFA.

În plus, Stanciu a mai fost aproape de gol în prima repriză, când centrarea lui din corner a lovit bara transversală!

Scor de neprezentare la debutul la EURO 2024 pentru naționala României și astfel privim către meciul cu Belgia, favorita grupei!

ROMÂNIA – UCRAINA 3-0 (1-0)
Stanciu (29), R. Marin (53), Drăguș (57)

ROMÂNIA: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – R. Marin, M. Marin (75 Rus) – Man (62 Hagi), Stanciu (87 Racovițan), Coman (62 Mihăilă) – Drăguș (75 Pușcaș). Antrenor: Edi Iordănescu

UCRAINA: Lunin – Konoplia (72 Tymchyk), Zabarnyi, Matviyenko, Zinchenko – Stepanenko (62 Brazhko), Shaparenko (62 Yaremchuk) – Tsygankov (62 Yarmolenko), Sudakov (83 Malinovskyi), Mudryk – Dvbyk. Antrenor: Serhyi Rebrov

Arbitru: Glenn Nyberg (Suedia)

Cartonașe galbene: R. Marin – Konoplia

Foto: uefa.com

Despre autor

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro

Arhivă știri