Selectați pagina

Ce trebuie să facă FC Argeș pentru a intra în play-off-ul Ligii 1?

Ce trebuie să facă FC Argeș pentru a intra în play-off-ul Ligii 1?
Distribuiţi ştirea!
Liga 1 2021-2022 reprezintă cel de-al şaptelea sezon din sistemul de joc play-off/play-out. A debutat pe data de 15 iulie 2021 şi se va finaliza pe data de 21 mai 2022. La sfârşitul sezonului primele şase echipe se vor califica în play-off, iar ultimele 10 echipe, în play-out.

Care sunt echipele care se luptă pentru un loc în play-off?

La momentul actual, lupta pentru un loc în play-off este mai strânsă ca niciodată, doar două echipe având locul asigurat, respectiv CFR Cluj şi FCSB, CFR-ul înregistrând  un avans de opt puncte. Pentru următoarele patru locuri, lupta se dă între FC Voluntari, Universitatea Craiova, FC Botoşani, Farul Constanţa, FC Argeş şi Rapid. În această configuraţie, şansele cele mai mici la calificare revin Rapid-ului, în timp ce FC Voluntari mai are nevoie doar de victorie în meciul cu FC Argeş, pentru a se califica în play-off-ul Ligii 1. Scoruri live îţi oferă posibilitatea de a-ţi manifesta pasiunea pentru fotbal şi de a paria asumat şi în siguranţă, pentru toate partidele care urmează să se joace.

Cum se poate califica FC Argeş în play-off?

Pentru a se putea califica în play-off-ul Ligii 1, FC Argeş trebuie să obţină cu un punct mai mult decât Farul Constanţa. Pe lungul traseu al calificării, FC Argeş va beneficia şi de avantajul meciurilor directe cu FCSB, în care se poate impune. FC Argeş a ratat anul trecut calificarea în play-off, astfel că anul acesta speră să nu mai rateze obiectivul propus. FC Argeş se poate califica dacă două din trei se împlinesc, în următoarele configuraţii. Se va califica cu 18 puncte dacă Farul Constanţa obţine 16 puncte, Universitatea Craiova 15 puncte, iar Rapid obţine 16 puncte. 16 puncte va obţine dacă Rapid reușește acelaşi număr de puncte, Farul Constanţa 13 puncte, iar Universitatea Craiova obţine 13 puncte. FC Argeş va însuma 15 puncte în cazul în care Rapid obţine acelaşi număr de puncte, Farul Constanţa 13, iar Universitatea Craiova 12. 13 puncte va obţine dacă Rapid însumează acelaşi număr de puncte, Farul Constanţa 9 puncte, iar Universitatea Craiova obţine 9 puncte. Va obţine 12 puncte în cazul în care Rapid are acelaşi număr de puncte, Farul Constanţa 10, iar Universitatea Craiova obţine 9 puncte.

Partidele viitoare trezesc interes pentru amatorii de pariuri sportive din România, iar meciul echipei se vor regăsi în oferta Gets Bet.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Argeş Sport Special

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Radio deArgeş

Publicitate

Calendarul ştirilor

mai 2022
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR