arges-sport.ro Web analytics

Ce este Paysafecard și cum poți depune la pariuri online folosind această metodă – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Ce este Paysafecard și cum poți depune la pariuri online folosind această metodă

Ce este Paysafecard și cum poți depune la pariuri online folosind această metodă
aprilie 10
18:42 2018

Printre instrumentele admise pentru a depune bani în contul de pariuri online există și opțiunea Paysafecard. Mulți dintre români nu sunt familiarizați cu această variantă de plată, în comparație cu ce se întâmplă în străinătate, unde se optează în masă pentru plata electronică prin intermediul platformei amintite.

Cred că situația s-ar schimba și în țara noastră dacă lumea s-ar informa mai bine despre avantajele și dezavantajele fiecărei metode de alimentare a contului de pariuri. Înainte de a vorbi despre plusuri și minusuri, trebuie spus că Paysafecard este identic cu o cartelă de telefon preplătită pe care o cumperi de la chioșc, cu valori de 25, 50, 100 sau 300 de lei, pe care există un cod de 16 cifre, numit PIN.

Acel cont trebuie introdus pe playsafecard.com/ro-ro, iar contul pe care îl ai pe această platformă va fi creditat cu suma plătită pe cartelă sau, opțional, cu o parte din acea sumă. Recomandarea este să transferi toți banii. Dacă vrea, persoana care îți vinde cartela poate vedea acel cod și îl poate folosi.

Banii se transferă instant

Când îți alimentezi contul la pariuri, după ce introduci suma, ești invitat să alegi dintr-o listă cu metode de plată, în care există și opțiunea Paysafecard. Dacă o alegi, ești redirecționat spre site-ul amintit. Banii vor fi transferați din contul de acolo, cu condiția să ai fonduri.

Folosirea acestei metode are câteva plusuri. De exemplu, nu trebuie să ai cont bancar sau card bancar pentru a-ți alimenta contul de pariuri online. Sau poate că ai, dar nu vrei le folosești. Mă gândesc la faptul că românii sunt în general reticenți la dezvăluirea datelor de pe card. În al doilea rând, banii se transferă instant, spre deosebire de situația în care alegi să alimentezi contul prin card bancar.

Ajutor în managementul banilor

Cel mai mare avantaj, în opinia mea, este că poți credita contul paysafecard fix cu bugetul fixat pentru pariuri într-o lună. Există această tentație de a realimenta instant după ce pierzi tot bankroll-ul, din dorința de a recupera ce ai pierdut. Mai mereu, cine face acest lucru își mărește deficitul.  Dacă transferi toți banii în contul de pariuri și îi pierzi, nu ai cum să realimentezi imediat. Trebuie să mergi mai întâi la un magazin unde se vând cartele, iar această operațiune este fie dificilă (poate magazinul este departe), fie imposibilă (poate ajungi la balanță zero când toate magazinele sunt închise).

Sunt și câteva dezavantaje

Ca să fim corecți, există și unele minusuri când folosești paysafecard. În primul rând, cele mai multe agenții de pariuri online nu îți permit să faci retrageri utilizând acest instrument. Chiar și dacă ai putea, nu vei avea posibilitatea de a scoate banii cash. Eventual, poți folosi fondurile de pe paysafecard.com/ro-ro pentru a face alte plăți online sau pentru a alimenta conturi deschise la alți bookmakeri.

Alte dezavantaje implică taxele percepute fie pentru administrarea contului de paysafecard, fie interdicția de a participa la unele oferte ale agențiilor. Cei mai mulți operatori încurajează această metodă de depunere. De exemplu, pachetul de bun venit la Fortuna este primit și de clienții care o folosesc.

De unde poți cumpăra cartela Paysafecard?

Potrivit informațiilor găsite pe site, paysafecard se găseşte la +600.000 de puncte de vânzare din întreaga lume. Printre acestea sunt sediile Poștei Române, supermarketuri, chioşcuri şi benzinării. Dacă introduci codul poştal sau adresa la care te afli, funcţia de căutare a punctelor de vânzare îți va afișa toţi comercianţii paysafecard din apropiere. Cel mai important partener este PayPoint, și asta pentru că există peste 10,000 de Paypoint-uri la noi în țară.

Poți restitui un Paysafecard achiziționat atâta timp cât nu l-ai folosit, dar se plătește o taxă de 30RON. În cazul în care nu ai efectuat tranzacții de plată din contul My Paysafecard, începând cu luna a 13-a vei avea de plătit o taxă administrativă lunară de 10RON.

Această taxă va fi dedusă direct din contul clientului în data de întâi a fiecărei luni, începând cu prima lună după expirarea termenului de 12 luni. De asemenea, la tranzacţiile care implică schimb valutar se percepe un comision. Convertorul valutar paysafecard îți furnizează imediat cursul valutar curent. Pentru a efectua conversia valutară nu trebuie decât să introduci suma dorită şi să selectezi monedele naţionale.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Felicitări de Paște

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

FlashScore.ro

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

Publicitate

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Clasament liga 2

The latest football information here. Now retrieving info from data source.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Caută în site

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter