Selectați pagina

Casa de pariuri limitează jucătorii profitabili?

Casa de pariuri limitează jucătorii profitabili?

Pun pariu că ai auzit cel puțin o povestire despre cineva care a fost limitat sau interzis de către casele de pariuri pentru că câștigă. Se întâmplă oare așa ceva? Limitează agențiile jucătorii profitabili?

Unii pariori sunt limitați pentru că încalcă regulamentul într-un fel sau altul sau pentru că încearcă să profite de anumite erori ale operatorilor. Totuși, există și pariori care sunt limitați pentru că sunt depistați ca fiind „clienți neprofitabili pentru companie”.

Anumiți pariori și-au manifestat nemulțumirea față de o astfel de atitudine, însă rareori aceștia au reușit să stârnească interesul autorităților. Un caz care a avut succes a fost cel din 2014, și s-a petrecut în Australia, acolo unde operatorii de pariuri pe curse de cai din New South Wales, Victoria și Queensland sunt obligați să accepte pariuri de cel puțin 2000 de dolari oricărui client: https://www.punters.com.au/news/minimum-bet-rules%3A-national-coverage-closer_161062/.

Ideea a fost vehiculată și în Marea Britanie în ultimul deceniu, însă acolo încă nu s-a luat nici o măsură în acest sens. Totuși, Comisia de Gambling din UK le impune operatorilor anumite standarde cu privire la prevenirea jucătorilor cu probleme, în sensul că cei care efectuează depuneri cumulate prea mari într-o scurtă perioadă de timp sunt rugați să prezinte sursa banilor, să prezinte adeverințe de salariu și așa mai departe.

Alte surse ne spun că operatorii care limitează utilizatorii nu țin cont în primul rând de profitul pe care îl realizezi, ci de cotele pe care le joci. În mod concret, dacă pariezi de fiecare dată pe cote care ulterior vor scădea până la începutul partidei, ești depistat ca fiind un jucător periculos și poți fi limitat sau interzis. Se pare că anumiți operatori și-au setat filtre pentru a-i depista pe pariorii care identifică și mizează pe cote cu valoare, indiferent de valoare mizelor acestora. Dacă pur și simplu joci sume mari și câștigi, nu vei fi neapărat limitat, pentru că operatorul știe că pe termen lung va putea profita de pe urma ta.

Practic, și dacă joci pariuri de numai câțiva zeci de lei poți intra în vizor. Interesant este și că limitele diferă de la o țară la alta. Pe lângă diferențele legislative, există și diferențe de statut economic, factori de risc privind spălarea de bani și mulți alți factori care dictează mizele maxime permise pentru conturile noi. Spre exemplu, conturile deschise în Malta, țară în care au sediile foarte multe case de pariuri online de top, nu pot miza sume foarte mari, chiar dacă această țară este un paradis fiscal important pentru industria de jocuri de noroc.

În alte cazuri, nu ești limitat cu privire la miză sau la suma maximă pe care o poți câștiga, ci pur și simplu îți sunt oferite cote net inferioare față de cele standard. Practic, cotele pe care le vezi pe site înainte de a te autentifica în contul tău sunt mai mari decât cele pe care ți le va oferi ție operatorul. Această metodă te silește practic să renunți să mai pariezi acolo, fără a-ți suspenda contul, adică la fel cum se întâmplă și cu limitările absurde.

Partea bună este că pe pagina cu operatorii recomandați de către cunoscători (https://pariurix.com/agentii) se regăsește și Betfair, gigantul din industria jocurilor de noroc care dispune de cea mai importantă platformă de Betting Exchange de pe planetă. Da, operatorul Britanic este licențiat și în România la ONJN, așa că tu vei putea să te înregistrezi și să vinzi sau să cumperi cote de la alți pariori.

În orice caz, dacă vrei să-ți prelungești perioada în care poți miza decent la o casă de pariuri, asigură-te că faci aceste lucruri imediat după înregistrare:

  • Joacă bilete cu multe selecții, printre care să joci pariuri pe echipele mari ale Europei;
  • Nu paria numai pe meciurile la care ți se oferă cote mari sau alte promoții;
  • Încearcă să eviți să iei legătura cu departamentul de relații cu clienții;
  • Joacă mize diferite, însă folosește sume întregi, gen: 5, 20, 30, 50 de lei.
  • Încearcă-ți norocul și la câteva jocuri de cazinou.

Primii pași sunt cei mai importanți, pentru că acea primă impresie pe care o faci îți va aduce și o etichetă plasată în mod automat în funcție de un algoritm prestabilit. Dacă nu ești marcat ca fiind un jucător cu potențial sau unul care vrea sa facă arbitrage, va dura ceva timp până când vei intra la bănuială și vei fi luat la bani mărunți de către un operator uman.

229

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

Calendar evenimente sportive

  1. FC Argeş – CS Mioveni

    14 iulie/20:00 - 21:45 EEST

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Bogdan Dumitru

Redăm mai jos conținutul unei scrisori deschise adresate Federaţiei Române de Fotbal de către primarul orașului Mioveni, dl Ion Georgescu. În esență, dumnealui spunem ce am scris și noi: că arbitrajele din play-off-ul ligii secunde, de care au avut parte FC Argeș și CS Mioveni au fost rușinoase și revoltătoare. Dl Georgescu crede că arbitrii […]

- Sorin Simion

Exact acum o săptămână, fotbalul românesc primea vestea că nu mai puţin de cinci sau şase jucători ai echipei de fotbal Petrolul Ploieşti ar fi infectaţi cu coronavirus. La câteva zile distanţă, testele au fost repetate, doar o persoană fiind confirmată infectată. Însă, rezultatele celei de-a treia serii de teste, rezultate primite azi, au arătat […]

- Argeşul Online

După cum se ştie, începând cu data de 01.07.2020, a fost deschis circulației publice DN7C Transfăgărăşan, pe întreaga sa lungime. Ca în fiecare sezon estival, foarte mulţi turişti, atât români, cât și străini, tranzitează acest drum fabulos. „Parcurgerea acestui minunat traseu montan presupune, de multe ori, şi anumite riscuri, de la apariţia fenomenelor meteo imprevizibile, […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)