Selectați pagina

Carmen Dițu: ”Transferul la Târgu Mureș a fost de bun augur pentru mine” !

Carmen Dițu: ”Transferul la Târgu Mureș a  fost de bun augur pentru mine” !

Carmen Dițu, voleibalistă formată la  CS Muscel Câmpulung, unde a fost pregătită de antrenorul Adi Mihăilă, evoluează de aproximativ doi ani la echipa CSM Târgu Mureș.
Sportiva parcurge cea mai bună  perioadă a carierei, pentru că a obținut titlul de campioană națională la junioare și a promovat în divizia A1 cu echipa la care joacă actualmente, performanțele fiind consemnate chiar în această lună.

Campioana națională de junioare împlinește astăzi 18 ani, prilej pentru noi de a realiza un interviu:

1. Cum te simți după cele două performanțe obtinute de tine, la junioare și cu echipa mare ?

Mă bucur enorm că am reușit să ne îndeplinim aceste 2 mari obiective și că totul a decurs exact cum ne-am planificat !

2.Ce ți-ai propus în sezonul următor cu echipa ta de club?
Pentru sezonul următor,ca orice sportiv, bineințeles că imi doresc performanțe cât mai mari.

3.Cât de mult a contat transferul tău de la echipa argeșeană la Târgu Mureș?

Chiar dacă a fost unul dintre cele mai grele momente din viața mea, a fost și un pas extrem de important in carieră!  Echipa din Târgu Mureş mi-a oferit o șansă imensă de a crește în valoare!

4.Ai fost la lotul național de junioare, probabil că vor urma și alte selecții, ce înseamnă pentru tine să joci pentru România?

Pentru mine să joc la lotul național este o mândrie!! Mă bucur că de-a lungul anilor am contribuit la obținerea unor rezultate bune , evident că  imi doresc să am un parcurs pe măsură atunci când joc pentru România, indiferent de ce lot va fi vorba.

5.Ai vreo jucatoare de volei care te-a inspirat si pe urmele careia vrei sa calci?

Spun doar atat, Nneka Obiamaka Onyejekwe! (NR, Nneka este jucătoare la campioana en-titre CSM Volei Alba Blaj) A fost, este și va fi mereu un idol atât in volei,cât și în viață! O apreciez foarte mult pentru tot ceea ce a făcut până acum.

6.De ce ai recomanda acest sport fetițelor?
Voleiul este un sport care te dezvoltă foarte mult atât fizic cât și psihic! Eu m-am îndrăgostit de acest sport fără vreo recomandare 100% și ele o vor face când vor pune mâna pe minge!

7. Sunt șanse să joci cândva la o echipă de senioare din Argeș?
Încă nu m-am gândit la asta,dar niciodată sa nu spui niciodată…

186

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

Calendar evenimente sportive

  1. FC Argeş – CS Mioveni

    14 iulie/20:00 - 21:45 EEST

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Sorin Simion

Produced for less than a decade, but in more than one million units, the old Skoda S100 was one of road stars in the former communist countries. Few such cars are still in running conditions, but those being in original shape are quite expensive: across the Europe, a nice and original Skoda S100 can cost […]

- Sorin Simion

Maşini cândva vedete în spaţiul lumii comuniste, inclusiv la noi în ţară, vechile Skoda S100 au ieşit din fabricaţie în anul 1977. Puţine exemplare mai circulă, încă, pe şoselele din Europa, iar acelea care sunt într-o stare bună sau foarte bună se vând la preţuri aşijderea. Un astfel de exemplar se află în posesia omului […]

- Sorin Simion

După ce doi arbitri argeşeni (Robert Avram şi Iulian Călin, ambii din Ştefăneşti) şi unul din Vâlcea (Cătălin Buşi) au fost depistaţi în ultimele zile ca fiind infectaţi cu coronavirus, azi presa sportivă din Capitală (în speţă, Gazeta Sporturilor) anunţă un al patrulea caz de arbitru infectat. Ar fi vorba, potrivit colegilor de breaslă din […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)