Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Carmen Amariei nu va mai antrena echipa CS Dacia Mioveni

Carmen Amariei nu va mai antrena echipa CS Dacia Mioveni
iunie 20
15:33 2018

Antrenorul Carmen Amariei a declarat miercuri, pentru News.ro, că a încetat colaborarea cu clubul de handbal feminin de Divizia A Dacia Mioveni şi va continua doar la naţionala de junioare, cu care are acţiuni până în în 18 august. ”Până atunci voi lua o decizie privind o echipă de club”, a spus Amariei.

Mai aveam contract până în 30 iunie şi urma să-l prelungim, am propus anumite jucătoare pentru viitorul sezon, deoarece îmi doresc să fac performanţă, dar conducerea nu a agreat propunerile, astfel că am încheiat colaborarea. Să nu uităm că în sezonul trecut, obiectivul a fost clasarea pe locurile 6-8 în serioa noastră, iar noi am ajuns la barajul pentru promovarea în Liga Naţională. Aşa că am preferat să nu mai continuăm împreună, le mulţumesc jucătoarelor şi celor care ne-au sprijinit cu adevărat. Mă concentrez, deocamdată, doar pe echipa naţională de junioare, cu care avem acţiuni până în luna în pragul toamnei. La nivel de echipe de club voi lua o decizie până atunci”, a declarat Carmen Amariei, pentru News.ro.

Ea a condus, împreună cu Luminiţa Huţupan Dinu, formaţia Dacia Mioveni în stagiunea trecută şi a ajuns până la barajul de promovare în Liga Naţională, dar a ratat intrarea în primul eşalon.

În vârstă de 39 de ani, Carmen Amariei a mai antrenat la nivel de club pe Universitatea Cluj şi SCM Craiova, ambele în Liga Naţională.

Cu echipa naţională de junioare, unde a fost numită ca antrenor principal în noiembrie 2017, va participa la finalul acestei săptămâni la Trofeul Carpaţi de la Cluj-Napoca, alături de Danemarca, Muntenegru, Norvegia.

viewscnt

Distribuiți, vă mulțumim !

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate

Polls

De ce soluții are nevoie FC Argeș pentru a ieși din situația actuală?

View Results

Loading ... Loading ...

Caută în site

LIVE goFM.ro

Pentru emisia GO, da-ti click pe „play” si asteptati cateva momente.Va multumim pentru intelegere.Liga 2

Latest football here. Just downloading statistics from information sources.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate Adsense

Liga 2

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Translation

PUBLICITATE

Arhivă ştiri Argeş Sport

PUBLICITATE

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter

Publicitate Adsense