Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Carmen Amariei nu va mai antrena echipa CS Dacia Mioveni

Carmen Amariei nu va mai antrena echipa CS Dacia Mioveni
iunie 20
15:33 2018

Antrenorul Carmen Amariei a declarat miercuri, pentru News.ro, că a încetat colaborarea cu clubul de handbal feminin de Divizia A Dacia Mioveni şi va continua doar la naţionala de junioare, cu care are acţiuni până în în 18 august. ”Până atunci voi lua o decizie privind o echipă de club”, a spus Amariei.

Mai aveam contract până în 30 iunie şi urma să-l prelungim, am propus anumite jucătoare pentru viitorul sezon, deoarece îmi doresc să fac performanţă, dar conducerea nu a agreat propunerile, astfel că am încheiat colaborarea. Să nu uităm că în sezonul trecut, obiectivul a fost clasarea pe locurile 6-8 în serioa noastră, iar noi am ajuns la barajul pentru promovarea în Liga Naţională. Aşa că am preferat să nu mai continuăm împreună, le mulţumesc jucătoarelor şi celor care ne-au sprijinit cu adevărat. Mă concentrez, deocamdată, doar pe echipa naţională de junioare, cu care avem acţiuni până în luna în pragul toamnei. La nivel de echipe de club voi lua o decizie până atunci”, a declarat Carmen Amariei, pentru News.ro.

Ea a condus, împreună cu Luminiţa Huţupan Dinu, formaţia Dacia Mioveni în stagiunea trecută şi a ajuns până la barajul de promovare în Liga Naţională, dar a ratat intrarea în primul eşalon.

În vârstă de 39 de ani, Carmen Amariei a mai antrenat la nivel de club pe Universitatea Cluj şi SCM Craiova, ambele în Liga Naţională.

Cu echipa naţională de junioare, unde a fost numită ca antrenor principal în noiembrie 2017, va participa la finalul acestei săptămâni la Trofeul Carpaţi de la Cluj-Napoca, alături de Danemarca, Muntenegru, Norvegia.

viewscnt

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

Publicitate

Publicitate

Clasament liga 2

Up-to-the-minute football info here. Just loading stats from info feed now.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Caută în site

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Translation

PUBLICITATE

Arhivă ştiri Argeş Sport

Publicitate

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter

Publicitate

%d blogeri au apreciat: