Selectați pagina

Calitățile cele mai folositoare pentru pasionații de pariuri sportive

Calitățile cele mai folositoare pentru pasionații de pariuri sportive
Distribuiţi ştirea!

Pariurile sportive reprezintă o pasiune aparte. Dincolo de potențialul câștig pe care îl poți obține, acest hobby este o adevărată provocare, fiecare bilet plasat punând la încercare atât cunoștințele, cât și alte calități, precum abilitatea de a profita de ofertele promoționale de tipul 888sport bonus.

Sunt câteva calități indispensabile pentru un jucător la pariuri. Unele sunt înnăscute și trebuie doar antrenate, iar altele pot fi deprinse o dată cu acumularea experienței. Niciun parior nu a fost foarte bun încă de la început, neputându-și propune să trăiască din această activitate din prima lună în care își deschide cont la o agenție online. Șansele de a obține profit pe termen lung sunt mai mari dacă există următoarele abilități:

Disciplină

Bunele practici în pariurile sportive pornesc de la respectarea unor reguli elementare, care țin în principal de adaptarea mizei fiecărui bilet la bankroll și la probabilitatea de câștig. Cei mai mulți jucători sunt constant pe minus pentru că se abat de la această strategie după câteva pariuri pierdute și măresc miza, încercând să recupereze banii care s-au dus. De asemenea, disciplina trebuie să funcționeze și în situațiile fericite, în care se obțin câștiguri. Dacă a fost fixată o țintă de câștig, iar ea a fost atinsă, atunci trebuie să existe „puterea” de a închide site-ul de pariuri. Exaltarea poate avea același efect ca și supărarea.

Atenție la detalii

Această calitate este decisivă în momentul analizării meciurilor. Trebuie luate în considerare toate elementele care pot influența evenimentele pe care se pariază, iar atenția la detalii face diferența între un bilet verde și unul roșu. De exemplu, este analizată o partidă de fotbal în vederea unui pariu pe număr de cornere. Pariorul observă că una dintre echipe atacă în special pe flancuri, iar fundașii adversarei nu se feresc să respingă mingea în lovitură de colț, pentru că se bazează pe o medie ridicată a înălțimii. Într-un asemenea caz, se va opta pentru un număr mare de cornere, asociat cu o cotă mai mare.

Deși nu vorbim neapărat de detalii, la acest capitol trebuie menționată și o comparație atentă între cotele oferite de diferitele agenții. Chiar și o diferență de 0.20 (între 1.70 și 1.50, de exemplu) este importantă pe termen lung.

Instinct

Nu este recomandat ca alegerea unei selecții să se bazeze pe instinct, dar, uneori, „feelingul” poate aduce câștiguri pe cote mai mari sau poate ajuta pariorul să evite meciuri încheiate cu surprize uriașe. De multe ori, jucătorii pot fi auziți spunând: „Aici simt că va fi ceva!”. Instinctul poate sta și la baza unui pariu de tipul pauză/final, la care puțini jucători se încumetă, pentru că este greu să fie argumentat printr-o analizare „clasică” a informațiilor existente. Totuși, biletele bazate pe instinct trebuie să fie excepții de la strategie de joc responsabilă.

Capacitatea de a specula momentele favorabile

Foarte mulți pariori preferă să mizeze pe evenimente aflate în desfășurare. Pariurile live atrag prin trăirile intense pe care le generează, adrenalina fiind motivul pentru care pariurile sportive reprezintă un hobby foarte popular.

Cine urmărește meciul pe care vrea să parieze are mai multe avantaje: știe exact care sunt componențele celor două echipe, vede intențiile celor doi antrenori, poate profita de felul în care evoluează scorul. De exemplu, dacă o echipă mai slabă preia conducerea în meciul cu o favorită clară, contrar desfășurării jocului, un parior care înțelege fenomenul va miza pe întoarcerea scorului. La fel, într-un meci în care una dintre echipe domină autoritar, iar cealaltă se apără aproape de poarta proprie, se poate miza pe număr mare de lovituri de colț în următorul interval.

Calitățile sunt folositoare, dar nu trebuie uitat că pariurile reprezintă un joc de noroc. Așadar, nimeni nu se poate baza pe cunoștințe și pe abilități, considerând că nu are cum să piardă fondurile cu care își alimentează contul. Pariorii trebuie să investească în acest hobby doar câți bani își permit să piardă.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Calendarul ştirilor

iunie 2022
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other