Selectați pagina

Calculele promovării în Liga 1

Calculele promovării în Liga 1

Echipele din judeţ, FC Argeș și CS Mioveni, luptă până în ultima etapă pentru un loc în liga I. Calculele promovării pe prima scenă a fotbalului românesc s-au simplificat după etapa de ieri, în care  FC Argeș și CS Mioveni au reușit să câștige în deplasare.

Așadar, pentru a vedea exact șansele fiecărei echipă la promovare vom simula ultima etapă în care se vor întâlni: FC Argeș – UTA, Rapid – Turris și CS Mioveni – Petrolul, rezultând astfel 27 de variante de rezultat, iar concluziile sunt următoarele:

 • Visul oricărui suporter argeșean de a avea 2 echipe argeșene în prima ligă, direct de pe primele două poziții în clasament, se poate îndeplini doar daca cele două echipe vor învinge indiferent de ce se va întâmpla la meciul dintre Rapid – Turris.
 • CS Mioveni poate promova direct și cu un egal cu Petrolul daca FC Argeș nu câștigă cu UTA
 • Există o singură variantă ca CS Mioveni să promoveze direct chiar daca pierde cu Petrolul și anume: UTA să câștige la Pitești iar Rapid și Turris să facă egal
 • CS Mioveni poate termina și pe locul 4 în cazul în care pierde meciul cu Petrolul: Rapid sau Turris câștigă și FC Argeș câștigă și ea, sau câștigă Rapid sau Turris și FC Argeș face egal.
 • FC Argeș are mai mari șanse să termine pe primul loc decât pe locul secund, însă șansele sunt mari și să termine pe locul 3 sau 4.
 • FC Argeș poate promova direct și cu un egal dacă Petrolul câștigă la Mioveni iar Turris nu câștigă cu Rapid
 • FC Argeș are șanse la locul de baraj chiar și cu un eșec în fața celor de la UTA daca Rapid și Turris se termină la egalitate.
 • FC Argeș poate termina pe locul 4 și în cazul unui egal cu UTA, cei de la Turris să câștige meciul cu Rapid, iar Petrolul să nu câștige la Mioveni.
 • Pentru Rapid există o singură variantă să promoveze direct: să câștige meciul cu Turris, UTA să învingă la Pitești și Petrolul la Mioveni.
 • CS Mioveni poate termina pe locul 3 dacă termină la egalitate cu Petrolul iar FC Argeș câștigă meciul cu UTA.
 • Turris poate promova direct dacă învinge pe Rapid, Petrolul câștigă la Mioveni iar FC Argeș nu bate pe UTA.

 

 

 

 

 

 

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

LIVE GoFM

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Publicitate

Calendar evenimente sportive

 1. CS Mioveni – Chindia Târgovişte

  12 august/18:30 - 20:30 EEST

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Sorin Simion

Se împlinesc azi doi ani de când Jadarmeria Română, împreună cu alte structuri de ordine ale sttului, au reprimat cu o brutalitate greu de imaginat mitingul antiguvernamental de la Bucureşti. Asemenea violenţe din prtea forţelor de ordine n-au mai fost văzute în România de la celebrele mineriade încoace. Peste 500 de persoane (cele mai multe, […]

- Argeşul Online

În perioada 14 – 15 august a.c., jandarmii argeşeni vor asigura măsuri de ordine la mai multe locașuri de cult din județul Argeș, pe timpul oficierii slujbelor religioase, cu ocazia sărbătorii creştin-ortodoxe „Adormirea Maicii Domnului”, organizate de către Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului. Cea mai semnificativă locație din punct de vedere al numărului de participanți o […]

- Argeşul Online

„Consiliul Local Mioveni a adoptat o hotărâre privind aprobarea procedurii de anulare a majorărilor de întârziere aferente obligaţiilor bugetare principale cu scadențe anterioare datei de 31.03.2020, atât pentru persoane fizice cât şi pentru persoane juridice, cu perioada de aplicabilitate în intervalul 16.07.2020 – 15.12.2020. Pot beneficia de aceste scutiri debitorii – persoane juridice, persoane fizice […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

  Necessary

  Advertising

  Analytics

  Other

  error: Conţinut protejat :)