Selectați pagina

Bonus Pariuri Online – Află cum profiți la maxim de promoții la pariuri sportive!

Bonus Pariuri Online – Află cum profiți la maxim de promoții la pariuri sportive!

Vrei să pariezi online și să încasezi cele mai tari bonusuri, însă nu știi ce ai de făcut pentru a putea profita de toate ofertele atractive din piață? Află că nu trebuie să-ți fie frică de bonusuri și nici de termenii și condițiile lor. Nimeni nu te obligă să iei un bonus dacă nu vrei, însă dacă stai bine să te gândești, de cele mai multe ori vei avea doar de câștigat dacă profiți de astfel de oferte. Îți vom spune cum poți să profiți la maxim de promoții la pariuri sportive în cele ce urmează:

Învață să diferențiezi tipurile de bonusuri la pariuri

În anumite situații, ofertele caselor de pariuri online pot fi neclare, așa că trebuie să te asiguri că ești în temă cu terminologia specifică bonusurilor din industrie:

 • Pariu fără risc – Plasezi un pariu din banii tăi, iar dacă acesta este pierzător, ți se oferă înapoi suma pierdută sub formă de bonus sau de pariu gratuit, în funcție de cum dorește operatorul;
 • Pariu gratuit – Plasezi un pariu cu un voucher de la operator, adică nu investești de la tine, însă dacă biletul este câștigător, păstrezi doar profitul, nu și miza.
 • Full Bet – Funcționează la fel ca un pariu gratuit, doar că dacă câștigi biletul jucat cu voucherul operatorului vei păstra și contravaloarea mizei oferite inițial.
 • Bonus – Se acordă, de obicei, dar nu obligatoriu, la prima depunere efectuată după deschiderea unui cont nou la pariuri online, sub forma unei sume de bani, care de regulă este egală cu suma depusă (100%), însă procentul exact este specificat în termeni și condiții. Utilizatorul care revendică oferta trebuie să ruleze suma respectivă pentru a putea să o transforme în bani reali, care să poată fi retrași, așa că se impune să fie pariat bonusul de un număr de ori, respectând și anumite restricții de cote, tipuri de pariuri și așa mai departe.
 • Cote mărite – Se acordă cote exagerat de mari pentru o anumită piață a unui eveniment sportiv (de regulă 1X2), iar tu trebuie să plasezi un pariu din banii tăi și vei primi câștigurile aferente dacă pariul se dovedește a fi câștigător.

În plus, mai există și bonusuri pentru realimentare, bonus pentru pariuri pe mobil, bonusuri pentru pariuri multiple, rambursarea mizei atunci când pierzi limită, rambursarea în caz de scor nul sau de gol marcat în prelungiri, bonus de loialitate, bonus pentru o anumită partidă, bonus la pariuri live și așa mai departe, însă dacă le înțelegi pe cele de bază, îți va fi apoi ușor să le deslușești și pe celelalte.

Răsfoiește bine termenii și condițiile de rulaj

Chiar și dacă ești familiarizat cu terminologia specifică zonei de bonusuri la pariuri sportive, este de datoria ta să te informezi cu privire la condițiile promoției, pentru că altfel te poți trezi cu surprize neplăcute. În anumite cazuri trebuie să introduci un cod înainte de a efectua prima depunere pentru a putea primi bonusul, iar în alte situații va trebui să activezi anumite setări pe parcursul procesului de depunere și tot așa. Totodată, este posibil ca anumite case de pariuri sportive să nu acorde bonusul de bun venit celor care depun prin portofele electronice, cum ar fi Skrill și Neteller.

Află care sunt atuurile fiecărui operator care te interesează

Dacă ești un vânător de bonusuri este posibil să schimbi multe case de pariuri, însă nu procedezi în cel mai eficient mod dacă nu profiți punctele forte ale agențiilor la care te înregistrezi. Există, de exemplu, câteva concursuri asemănătoare cu Pronosport, cu participare gratuită. Totodată, anumiți operatori de pariuri sportive difuzează zeci de mii de meciuri live video anual, iar putea a putea acces la transmisiuni trebuie doar să ai miza minimă în cont, adică în jur de 0.5 RON în majoritatea cazurilor. Unul dintre operatori difuzează Liga 1, alții difuzează întrecerile din La Liga, Serie A și lista continuă. Pe lângă acestea, există numeroase oferte semi-permanente de care poți profita, cum ar fi pariurile zilnice la care operatorul reține comision mai mic de 1%, sisteme de rambursare ale unor procent din pierderi în funcție de rulaj și așa mai departe.

Deschide cont la mai multe agenții de pariuri simultan

Ideal este să nu-ți schimbi stilul de joc pentru a încerca să rulezi un bonus, însă dacă strategia ta este una ceva mai flexibilă, poți să încerci să revendici mai multe bonusuri în același timp pentru a nu te simți complet restricționat atunci când pariezi, fie că este vorba de o cotă minimă impusă sau de restricții cu privire la tipurile de pariuri care contează pentru rulajul bonusului. Astfel, împarți pariurile pe mai multe conturi și menții un echilibru în ceea ce privește menținerea unor șanse reale de câștig. Aici vei găsi lista actualizată a bonusurilor la pariuri sportive de la casele de pariuri online de top care sunt licențiate în România la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

De ce oferă casele de pariuri sportive online bonusuri?

Chiar dacă poate că sună ciudat, adevărul este că pariorii profesioniști nici măcar nu ar simți că trebuie să ruleze bonusurile, întrucât condițiile impuse se mulează de cele mai multe ori pe stilul lor de joc. Pariorii de top se concentrează pe cote de 2 sau mai mari, chiar dacă există excepții de la această regulă. Atunci, de ce unii pariori se sperie de aceste condiții de rulaj?

Casele de pariuri online nu sunt asociații umanitare, ci companii care vor să realizeze profit. Bonusurile de bun venit nu sunt altceva decât stimulente pentru pariori, care sunt astfel invitați să testeze calitatea serviciilor oferite de agenție. Bonusul este un prelungitor al bugetului de pariuri, care are rolul de a-i dat jucătorului ceva timp pentru a se acomoda cu interfața și pentru a descoperi punctele forte ale agenției de pariuri online. Așa că dacă vrei să revendici un bonus, nu uita că această gratuite are rostul de a te lăsa să testezi agenția și nu o trata ca pe o sumă de bani care ți-o datorează cineva și ți se cuvine de la sine…

 

 

242

Despre autor

1 Comentariu

 1. Sonia Oprisan

  Pariul fara risc mi se pare cel mai avantajos.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

Calendar evenimente sportive

 1. FC Argeş – CS Mioveni

  14 iulie/20:00 - 21:45 EEST

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Argeşul Online

În Argeș au existat 29 de localități afectate de inundațiile din luna iunie, Instituția Prefectului făcând din timp demersurile pentru obținerea unui sprijin financiar din partea Guvernului. Doar 10 UAT-uri au transmis însă în timp util documentațiile complete, prin care se solicită sprijin financiar pentru refacerea obiectivelor de infrastructură afectate. Acestora li se alătură Regia […]

- Bogdan Dumitru

FC Argeș a reușit să obțină doar un punct în deplasare în fața celor de la Turris Turnu Măgurele. Partida de azi a făcut parte din prima etapă a play-off-ului de promovare în Liga 1. Alb-violeții au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză, după ce Panait a văzut direct cartonașul roșu în minutul 48, […]

- Sorin Simion

Meciul de azi, de la Turnu Măgurele, dintre Turris din localitate şi FC Argeş, joc care deschide play-off-ul pentru promovare în Liga I de fotbal, va fi condus la centru de arbitrul Lucian Rusandu, din Sfântu-Gheorghe. Despre dl Rusandu n-am auzit şi n-am citit să spună/scrie cineva, măcar o dată, că ar fi un arbitru […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)