Selectați Pagina

Bogdan Scarlat, locul 2 la Vama Veche, la o competiție de înot în mare

Bogdan Scarlat, locul 2 la Vama Veche, la o competiție de înot în mare
Distribuiţi ştirea!

Înotătorul piteștean Bogdan Scarlat, care a fost foarte aproape să se califice la Jocurile Olimpice de la Rio la proba de 1500 de metri, s-a aflat weekend-ul trecut la Vama Veche – 2 Mai. Aici a obținut locul secund la “Cupa Hamsia”, o competiție de înot în ape libere. Scarlat a înotat în proba de 5000 m, reușind al doilea timp al întrecerii, 58 de minute și 18 secunde.

Foarte aproape de el, dar pe locul al patrulea, a terminat un alt piteștean: Andrei Ioniță, fost înotător de performanță. De asemenea, evoluții foarte bune au mai avut Bianca Răduță și Adela Prioteasa, locurile 12, respectiv 21 la general (locul 2, respectiv 4 la feminin).

“Cupa Hamsia” s-a aflat la a 5-a ediție și a adunat la start aproape 100 de participanți la proba de 5000 m ELITE (rezervată foștilor sau actualilor înotători profesioniști) și tot pe atâția la proba de 1500 m OPEN (deschisă oricărui iubitor de înot). Competiția a beneficiat și de prezența Ancăi Pătrășcoiu, prima medaliată olimpică din istoria înotului românesc: bronz la Los Angeles (1984).

Vă reamintim că o întrecere asemănătoare se va desfășura pe data de 14 august pe lacul Budeasa, de lângă Pitești. “Cupa Budeasa – Elite Swimming” este o întrecere în ape libere care se află la prima ediție și care așteaptă participanți de toate vârstele, practicanți profesioniști sau simpli amatori, iubitori ai înotului. Distanțele de concurs la “Cupa Budeasa – Elite Swimming”, la care site-ul Argeș Sport este partener media, vor fi de 400 m și 2000 m.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri sportive TVR