Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

BCMU FC Argeș Pitești, eliminată din Final 8 al Cupei României

Foto: Manases Sandor

BCMU FC Argeș Pitești, eliminată din Final 8 al Cupei României
februarie 12
00:21 2018

U-BT Cluj a învins cu 74-66 și s-a calificat în semifinalele Cupei României, eliminând echipa piteșteană după un meci destul de echilibrat. Diferența s-a făcut în eficiența crescută a jucătorilor clujeni veniți de pe bancă, semn că BCMU FC Argeș Pitești are nevoie evidentă de întăriri serioase.

Piteștenii au început meciul de la Sf. Gheorghe, din cadrul turneului Final 8 al Cupei României, cu gândul la revanșa pe care o aveau de luat în urma jocului cu mari probleme de arbitraj din urmă cu o lună. Sfertul 1 a fost extrem de echilibrat, dar cu mari fluctuențe de scor: 5-1, 5-10, 14-10, 14-15, 16-15, 16-20. Până la pauză, clujenii și-au impus jocul, având o susținere consistentă de pe bancă, o prestație remarcabilă având lituanianul Drungilas (13 puncte în 10 minute). Doar la mijlocul celui de-al doilea sfert s-a mai consemnat un avantaj al piteștenilor pe tabela de marcaj (28-26), Nuutinen și Russell punctând fiecare de câte cinci ori într-o răsturnare de scor spectaculoasă.

După 30-39 la pauză, sferturile 3 și 4 au fost din nou echilibrate, dar mai mult de a limita scorul, vulturii nu au mai reușit. Din păcate, au fost și perioadele în care s-a văzut cu ochiul liber diferența de valoare dintre titulari și rezerve, aportul acestora din urmă fiind incomparabil mai mic. Prin urmare, nu s-a putut profita de starea evidentă de oboseală a clujenilor, care veneau după un meci exorbitant din FIBA Europe Cup, de la mijlocul săptămânii. Per total, BCMU FC Argeș Pitești a terminat în avantaj repriza a doua, dar rezultatul final a fost favorabil ardelenilor, care în semifinalele Cupei României vor juca împotriva celor de la BC Timișoara.

Aventura piteștenilor la Sf. Gheorghe s-a terminat, aici urmând să rămână doar antrenorul Hristu Șapera și jucătorii Porter Troupe și Andriy Agafonov, selecționați în echipa Sudului pentru All Star Game.

BCMU FC Argeș Pitești – U-BT Cluj-Napoca 66-74
(16-20, 14-19, 17-18, 19-17)

PITEȘTI: Agafonov 19, Troupe 14 (2x3p), Russell 14 (1x3p), Ciotlăuș 6, Nuutinen 5 (1x3p), Corpodean 4, Lazar 2, Kostoski 2. Antrenor: Hristu Șapera
A mai jucat: Nicoară

CLUJ: Lapornik 17 (3x3p), Drungilas 13, Kuti 9 (1x3p), Barro 9, Sakic 7 (1x3p), Rasic 6 (2x3p), Calnicenco 5 (1x3p), Watson 4, Kromah 4. Antrenor: Mihai Silvășan
A mai jucat: Torok

Arbitri: Dragoș Nicolae, Laszlo Bukurești, Sorin Drugău

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

Calendar sportiv

  1. CSU Pitești – Minaur Baia Mare

    18 octombrie/17:30 EEST

Clasament liga 2

Up-to-date football information here. Just retrieving data from info source now.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Caută în site

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Translation

PUBLICITATE

Arhivă ştiri Argeş Sport

Publicitate

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter

Publicitate

%d blogeri au apreciat: