arges-sport.ro Web analytics

BCMU FC Argeș Pitești, eliminată din Final 8 al Cupei României – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

BCMU FC Argeș Pitești, eliminată din Final 8 al Cupei României

Foto: Manases Sandor

BCMU FC Argeș Pitești, eliminată din Final 8 al Cupei României
februarie 12
00:21 2018

U-BT Cluj a învins cu 74-66 și s-a calificat în semifinalele Cupei României, eliminând echipa piteșteană după un meci destul de echilibrat. Diferența s-a făcut în eficiența crescută a jucătorilor clujeni veniți de pe bancă, semn că BCMU FC Argeș Pitești are nevoie evidentă de întăriri serioase.

Piteștenii au început meciul de la Sf. Gheorghe, din cadrul turneului Final 8 al Cupei României, cu gândul la revanșa pe care o aveau de luat în urma jocului cu mari probleme de arbitraj din urmă cu o lună. Sfertul 1 a fost extrem de echilibrat, dar cu mari fluctuențe de scor: 5-1, 5-10, 14-10, 14-15, 16-15, 16-20. Până la pauză, clujenii și-au impus jocul, având o susținere consistentă de pe bancă, o prestație remarcabilă având lituanianul Drungilas (13 puncte în 10 minute). Doar la mijlocul celui de-al doilea sfert s-a mai consemnat un avantaj al piteștenilor pe tabela de marcaj (28-26), Nuutinen și Russell punctând fiecare de câte cinci ori într-o răsturnare de scor spectaculoasă.

După 30-39 la pauză, sferturile 3 și 4 au fost din nou echilibrate, dar mai mult de a limita scorul, vulturii nu au mai reușit. Din păcate, au fost și perioadele în care s-a văzut cu ochiul liber diferența de valoare dintre titulari și rezerve, aportul acestora din urmă fiind incomparabil mai mic. Prin urmare, nu s-a putut profita de starea evidentă de oboseală a clujenilor, care veneau după un meci exorbitant din FIBA Europe Cup, de la mijlocul săptămânii. Per total, BCMU FC Argeș Pitești a terminat în avantaj repriza a doua, dar rezultatul final a fost favorabil ardelenilor, care în semifinalele Cupei României vor juca împotriva celor de la BC Timișoara.

Aventura piteștenilor la Sf. Gheorghe s-a terminat, aici urmând să rămână doar antrenorul Hristu Șapera și jucătorii Porter Troupe și Andriy Agafonov, selecționați în echipa Sudului pentru All Star Game.

BCMU FC Argeș Pitești – U-BT Cluj-Napoca 66-74
(16-20, 14-19, 17-18, 19-17)

PITEȘTI: Agafonov 19, Troupe 14 (2x3p), Russell 14 (1x3p), Ciotlăuș 6, Nuutinen 5 (1x3p), Corpodean 4, Lazar 2, Kostoski 2. Antrenor: Hristu Șapera
A mai jucat: Nicoară

CLUJ: Lapornik 17 (3x3p), Drungilas 13, Kuti 9 (1x3p), Barro 9, Sakic 7 (1x3p), Rasic 6 (2x3p), Calnicenco 5 (1x3p), Watson 4, Kromah 4. Antrenor: Mihai Silvășan
A mai jucat: Torok

Arbitri: Dragoș Nicolae, Laszlo Bukurești, Sorin Drugău

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Clasament liga 2

The latest football information here. Now retrieving info from data source.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Caută în site

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter

%d blogeri au apreciat: