arges-sport.ro Web analytics

BCMU FC Argeș pierde pentru a 10-a oară consecutiv pe terenul Stelei – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

BCMU FC Argeș pierde pentru a 10-a oară consecutiv pe terenul Stelei

Foto: www.facebook.com/bcmupitesti

BCMU FC Argeș pierde pentru a 10-a oară consecutiv pe terenul Stelei
aprilie 06
21:04 2018

Nicio surpriză, BCMU FC Argeș Pitești nu a pus absolut nicio problemă echipei CSM Steaua Eximbank, așa cum nu a făcut-o în ultimele nouă meciuri directe disputate în Capitală, și pierde lamentabil cu 80-59. TOP 6 pare a fi un chin pentru formația alb-violetă, neobișnuită să joace două meciuri pe săptămână, iar rezultatele se văd: multe accidentări, mari fluctuații de formă și un loc 6 pe care l-a amanetat deja.

O singură tresărire de orgoliu
Înaintea meciului, Steaua avea 11 victorii și doar o înfrângere pe teren propriu în acest sezon, astfel că multe lucruri nu ar prea fi de spus despre această nouă înfrângere. Fără Nicoară, Nuutinen și Person, Hristu Șapera a fost nevoit din nou să-l sacrifice pe Porter Troupe, forțând o improvizație pe postul 4, rămas descoperit. Dacă altădată i-a ieșit mutarea, acum nu a mai fost cazul și în prima repriză, “vulturii” nu au avut decât o singură aruncare de 3 puncte reușită, din 13 încercări!

S-a văzut clar că echipa finlandezului Toijala este mai proaspătă, având în componență opt jucători străini, dintre care doi trebuie să stea conform regulamentului, iar piteștenii au doar șase, dintre care doi sunt accidentați. În aceste condiții, Steaua s-a distrat, punând 10 puncte distanță încă din minutul 6 (17-6). La începutul sfertului al doilea, diferența crescuse chiar la 18 puncte, anunțându-se un dezastru pentru vizitatori. Însă, ambele echipe au intrat în rotație și meciul s-a echilibrat, scorul la pauză fiind 38-23.

După pauză, BCMU FC Argeș a revenit mai hotărâtă de la vestiare și a părut că încearcă o nouă revenire de senzație. O perioadă, Kostoski, Troupe și Russell au condus perfect ofensiva și au ajuns până la opt puncte distanță (51-43), dar a fost doar un simplu foc de paie, în ultimul sfert Steaua dezlănțuindu-se din nou, grație a doi jucători de senzație: lituanianul Runkauskas și sârbul Zekovic.

Astfel, CSM Steaua Eximbank învinge cu 80-59 în derby-ul pentru locul 5 și acumulează 43 de puncte. BCMU FC Argeș rămâne pe locul 6, cu 40 de puncte și urmează să joace miercuri, pe teren propriu, cu BC Timișoara, echipă în fața căreia a reportat două victorii în sezonul regulat.


CSM Steaua București – BCMU FC Argeș Pitești 80-59
(27-11, 11-12, 15-20, 27-16)

STEAUA: Runkauskas 18 (3x3p), Zekovic 18 (1x3p), Taylor 13 (2x3p), Baciu 8, Flowers 7 (1x3p), Lapornik 7 (1x3p), Negoițescu 4, Darwiche 3 (1x3p), Fraseniuc 2. Antrenor: Jakko Toijala
Au mai jucat: Falker, Diculescu, Petrache

PITEȘTI: Troupe 15 (2x3p), Russell 12, Kostoski 8 (2x3p), Agafonov 7 (1x3p), Șanta 7, Ciotlăuș 5, Chirof 3 (1x3p), Kilyen 2. Antrenor: Hristu Șapera
Au mai jucat: Corpodean, M. Căprărescu

Arbitri: Marius Ciulin, Istvan Bertalan și Bedir Sefer

Meciul complet îl aveți mai jos:

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Felicitări de Paște

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

FlashScore.ro

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

Publicitate

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Clasament liga 2

The latest football information here. Now retrieving info from data source.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Caută în site

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter