arges-sport.ro Web analytics

BCMU FC Argeș pierde cu 83-70 după un meci foarte slab – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

BCMU FC Argeș pierde cu 83-70 după un meci foarte slab

Foto: Gabriel Pintilei

BCMU FC Argeș pierde cu 83-70 după un meci foarte slab
mai 09
22:01 2018

„Am rămas datori”, este concluzia trasă de antrenorul Barnabaș Szaszgașpar după jocul slab prestat de BCMU FC Argeș în această seară. CSM CSU Oradea a învins în primul meci al seriei de la Pitești cu scorul de 83-70 și a redevenit favorită la calificarea în semifinalele play-off-ului, conducând acum cu 2-1.

„Îmi cer scuze pentru atitudinea unor jucători, în special la începutul meciului. Nu e voie în play-off să ai o asemenea apatie”. Cu aceste cuvinte a început noul tehnician alb-violet conferința de presă, referindu-se la o parte bună din meciul cu Oradea, atunci când jucătorii gazdă păreau că în această seară s-au întâlnit pentru prima oară!

Oaspeții au condus în startul meciului cu 11-0, pe fondul unui joc dezlânat al lui Troupe & co. Spre sfârșitul sfertului 1, vulturii păreau că își revin, egalând la 14 și apoi trecând chiar la conducere (23-20), dar a fost un simplu foc de paie, fiindcă următoarele 10 minute au fost imposibil de privit. Oradea a evoluat agresiv în apărare și eficient în atac, spre deosebire de favoriții tribunei, care au pierdut atac după atac și au permit adversarilor să se distanțeze chiar și la 16 puncte (31-47).

După pauză, a fost și mai rău! Oradea s-a dus la 20 de puncte (45-65), într-un moment în care procentajul aruncărilor de 3 puncte al gazdelor era 11% (2 reușite din 18 încercări)! Doar Agafonov și Nuutinen au ținut oarecum piept orădenilor; ucraineanul s-a luptat eroic sub panou cu Denison, Țîbîrnă și Valeika, iar finlandezul a arătat pentru prima oară de când se află la Pitești că își merită locul în „primul cinci”.

Cu moralul la pământ, piteștenii au încercat totuși o răsturnare spectaculoasă de scor în ultimul sfert, apropiindu-se până la o distanță de 9 puncte (66-75), asta după ce au început să le intre și lor aruncările de la distanță (Troupe, Agafonov și Nuutinen). Însă, aflați pe val, orădenii au gestionat foarte bine finalul și au reușit să câștige cu 83-70 un meci pe care l-au dominat categoric.

Meciul 4 al play-off-ului se va juca vineri, de la ora 20, tot în Sala Trivale. Dacă CSM CSU Oradea câștigă din nou, se califică în semifinale, unde va întâlni pe CSM Sibiu. În cazul unui succes al piteștenilor, se va disputa un joc decisiv la Oradea.

BCMU FC Argeș – CSM CSU Oradea 70-83
(23-24, 14-28, 18-17, 15-14)

PITEȘTI: Agafonov 17 (1x3p), Nuutinen 12 (2x3p), Person 11 (1x3p), Șanta 8, Kostoski 6 (2x3p), Troupe 6, Russell 4, Ciotlăuș 3, Corpodean 3. Antrenor: Barnabaș Szaszgașpar
A mai jucat: Nicoară

ORADEA: Zeno 18 (2x3p), Richard 14 (3x3p), Valeika 14, Țîbîrnă 9, Kariniauskas 8 (1x3p), Mandache 7 (1x3p), Denison 6, Gajovic 4, Nicolescu 3 (1x3p). Antrenor: Cristian Achim
Au mai jucat: Fometescu, Lazar

Arbitri: Alin Faur, Laszlo Bukuresti, Alexandru Olaru

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Clasament liga 2

The latest football information here. Now retrieving info from data source.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Caută în site

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter

%d blogeri au apreciat: