Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

BCMU FC Argeș învinge la Timișoara (81-74), răzbunând eșecul cu Clujul

Foto: www.facebook.com/bcmupitesti

BCMU FC Argeș învinge la Timișoara (81-74), răzbunând eșecul cu Clujul
ianuarie 07
20:39 2018

BCMU FC Argeș a răzbunat la Timișoara, pe terenul echipei de pe locul secund, înfrângerea nemeritată de acum câteva zile, în fața Clujului. Piteștenii au jucat la fel de bine ca împotriva campioanei, iar de data aceasta au câștigat cu scorul de 81-74, cu destul de multe emoții pe final.

Victorie pentru antrenorul Șapera
Dacă e să ne luăm după spusele viceprimarului Apostoliceanu, Hristu Șapera avea soarta pecetluită dacă BCMU FC Argeș pierdea la Timișoara, tânărul tehnician nereușind să obțină două victorii din patru meciuri, obiectiv impus după eșecurile cu Oradea și Sibiu. Meciul de pe Bega se anunța destul de dificil, dat fiind că timișorenii de la Baschet Club nu pierduseră niciodată pe teren propriu, excepție făcând precedentul joc, cu U-BT Cluj.

Din fericire, jocul foarte bun prestat etapa trecută, contra campioanei, s-a repetat și în această seară. “Vulturii” au condus aproape mereu pe tabelă, dar și pe teren, având tot timpul inițiativa. O mențiune specială pentru Andriy Agafonov, ucraineanul fiind din nou de neoprit (29 de puncte la final) și pentru Titus Nicoară (care a terminat meciul în “double-double”, 12 puncte-12 recuperări). De partea cealaltă, antrenorul Tudor Costescu a surprins prin neintroducerea în primul “cinci” a celui mai bun baschetbalist al lui, Mladen Jeremic. Odată intrat pe teren, sârbul și-a adus echipa foarte aproape de a câștiga.

Emoții mari în sfertul 4
La cum curgea meciul, cu o diferență de 10-13 puncte mai mereu în favoarea noastră, se părea că victoria nu avea cum să ne mai scape, la intrarea în ultimul sfert (46-54). Însă, o serie de câteva atacuri nereușite l-au înfuriat foarte tare pe antrenorul Hristu Șapera, care a răbufnit la un Time-Out. Era și normal, Timișoara ajunsese să preia conducerea cu doar trei minute înainte de final (72-71)!

A fost momentul în care a intrat în scenă macedoneanul Aco Kostoski. care a explodat pe parchet și a “inventat” de toate: aruncări precise de la distanță și semi-distanță, assist spectaculos către Agafonov și chiar și intercepții utile. Un excepțional efort de echipă a întors din nou scorul în favoarea BCMU FC Argeș, în trei minute scorul ajungând la 74-81.

Câștigăm, așadar, la Timișoara pentru a doua oară în două săptămâni (după victoria pe terenul celor de la Timba) și rămânem în TOP 6, cu 8 victorii și 5 înfrângeri. Etapa viitoare, meci pe teren propriu cu Phoenix Galați, duminică 14 ianuarie.

BC Timișoara – BCMU FC Argeș 74-81
(18-18, 15-20, 13-16, 28-27)

TIMIȘOARA: Jeremic 17 (3x3p), Popa Calotă 17 (1x3p), Diaz 15, Komatina 13 (1x3p), Burdgess 8, Drăgușin 2, Tohatan 2. Antrenor: Tudor Costescu
Au mai jucat: Mijajlovic, T. Gheorghe

PITEȘTI: Agafonov 29 (2x3p), Kostoski 14 (2x3p), Nicoară 12, Russell 11, Nuutinen 8 (2x3p), Troupe 5 (1x3p), Lazar 2. Antrenor: Hristu Șapera
A mai jucat: Ciotlăuș

Arbitri: Marius Ciulin, Istvan Bertalan, Dragoș Nicolae

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

Clasament liga 2

The very latest football data here. Just loading statistics from information source.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Caută în site

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Translation

PUBLICITATE

Arhivă ştiri Argeş Sport

Publicitate

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter

Publicitate

%d blogeri au apreciat: