Selectați pagina

BCMU FC Argeș CSM, cea mai bună echipă la baschet 3×3: un loc 1 și un loc 2 la primele două turnee!

BCMU FC Argeș CSM, cea mai bună echipă la baschet 3×3: un loc 1 și un loc 2 la primele două turnee!

Sâmbătă și duminică, la Arena de Baschet din Capitală s-au desfășurat primele două turnee din cadrul Cupei României la baschet 3×3, ediția 2020. Cea mai bună echipă a turneelor s-a dovedit a fi BCMU FC Argeș CSM Pitești, care a jucat finala în prima zi și a câștigat turneul, azi. Următoarele două turnee vor avea loc în weekend-ul următor, după care se va întocmi un clasament și cele mai bune formații se vor revedea la turneul final din luna martie, cel care va desemna câștigătoarea Cupei României, ediția 2020.

Ieri, BCMU FC Argeș CSM a câștigat o grupă extrem de grea, cu BC Sibiu, CSM Oradea, Dinamo Știința și U-BT Transilvania, calificându-se în semifinale. Aici a trecut fără probleme de VSK Csikszereda (22-7) și a jucat finala cu CSM Tg. Jiu, pe care a pierdut-o cu scorul de 15-21.

Astăzi, în schimb, sistemul de derulare a competiției a fost diferit, din grupe ieșind mai multe echipe. După ce a trecut în Grupa B de CSM Mediaș și CSM Oradea, pe tabloul meciurilor eliminatorii BCMU FC Argeș CSM a bătut pe Sportul Studențesc (21-15) și Athletic Constanța (17-14), pentru a juca din nou finala contra celor de la CSM Tg. Jiu. De data aceasta, piteștenii au învins categoric, cu 21-13.

Condusă de pe margine de antrenorul Sorin Căprărescu, echipa vulturilor a fost formată din Szabolcs Santa, Lucian Chirof, Marius Ciotlăuș și Mihai Căprărescu.

În clasamentul general întocmit după două zile, BCMU FC Argeș CSM Pitești ocupă primul loc (cu 222 de puncte), urmată fiind de CSM Tg. Jiu (cu 219 puncte) și Dinamo Știința București (cu 190 de puncte). CSU Pitești, cealaltă formație care a reprezentat orașul nostru, se află pe o onorantă poziție 5, cu 159 de puncte, în ierarhia după primele două turnee. CSU i-a avut în teren pe Bogdan Stăncuț, Alex Neguț, Cezar Stănescu și Alexandru Liță.

156

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Argesul Online

  • Bărbat găsit decedat în barajul din Tudor Vladimirescu

    În această dimineaţă, o persoană decedată a fost găsită în barajul de acumulare al râului Argeş din Tudor Vladimirescu. La faţa locului au intervenit un echipaj cu o autospecială și o barcă pneumatică pentru extragerea persoanei. Persoana a fost scoasă din apă, constatându-se că este bărbat. Verificarile continuă, pentru stabilirea identităţii şi a imprejurarilor în

  • „Crima Organizată”, încă o razie printre proxeneții musceleni, pentru salvarea unei copile

    Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub supravegherea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat patru percheziţii, pe raza municipiului Câmpulung, a comunelor Mihăești și Schitu Golești, pentru salvarea unei minore de 16 ani, victimă a infracțiunilor de trafic de minori și șantaj. În această dimineață, polițiștii din cadrul Brigăzii

  • Despre „Martori și martiri”, luni seară, la Memorialul Închisoarea Pitești

    „La origine, comunismul a fost cu putință, deoarece lumea începea să se descreștineze.” Părintele Andrei Scrima După trei luni de restricții și izolare, vă invităm să redescoperiți Memorialul Închisoarea Pitești printr-o conferință despre cei închiși la închisoarea Pitești și în închisorile comuniste. Luni, 8 iunie 2020, de la ora 18:00, Andrei Găitănaru, psihoterapeut și publicist,

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)