Selectați Pagina

Bascovul, inclus intr-un program de scouting al FRF

Bascovul, inclus intr-un program de scouting al FRF
Distribuiţi ştirea!

Federația Română de Fotbal a lansat astăzi un proiect de scouting în mediul rural, intitulat ”Performanța are viitor” și rezervat copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, potrivit  Agerpres.

Președintele FRF, Răvan Burleanu, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că este important să li se acorde o șansă copiilor talentați de la sate. Întrebat dacă va realiza un proiect asemănător și pentru grupele de copii și juniori ale cluburilor intrate în faliment precum Oțelul Galați, Rapid București, Politehnica Timișoara sau FC Argeș, Burleanu a răspuns: ”Înțeleg că e o propunere. Eu sunt o persoană deschisă dialogului și propunerilor. O luăm ca pe o propunere, o analizăm și data viitoare revenim cu o soluție”. Selecția se va face pentru copii de 10-14 ani.

În primele două luni ale proiectului caravana se va opri în orașul Moldova Nouă, Bascov, Jucu și încă o localitate încă nedesemnată. Până în luna mai 2017 vom alege în total 11 tinere talente cărora le vom oferi ocazia să se antreneze cu prima reprezentativă la Mogoșoaia și pe care îi vom trimite la Barcelona într-o excursie”, a declarat Radu Dobrescu, delivery manager Gillette.

Ion Geolgău, managerul departamentului de scouting al FRF, este de părere că rezultatele acestui proiect se vor vedea peste opt-zece ani. ”În urmă cu 41 de ani am plecat și eu de la țară, atunci mi-am propus să ajung în top. Satul românesc are în multe domenii talente care dacă nu sunt descoperite riscă să se piardă. Prin acest proiect, departamentul pe care îl conduc și-a propus să ia fiecare sat, comună sau orășel la verificat și sunt convins că vor apărea și rezultate în timp.

Federația Română de Fotbal va face posibil acest program cu ajutorul celor de la Gillette.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri sportive TVR