Selectați Pagina

Audio/ Hristu Șapera:”Decizia forului central nu are nicio bază reală”

Audio/ Hristu Șapera:”Decizia forului central nu are nicio bază reală”
Distribuiţi ştirea!

Hristu Șapera, antrenorul echipei BCM U Pitești s-a declarat total nemulțumit de decizia suspendării lui Mladenovic de către Federația Română de Baschet.

Tehnicianul piteștenilor consideră că această decizie nu a avut fundament, mai ales că s-a bazat doar pe raportul unui singur arbitru:”Cel mai important, probele care au fost luate în considerare au fost rapoartele auxiliare ale arbitrilor și ale comisarilor. Proba video nu evidențiază absolut nimic. Avem un raport al comisarului care spune că decizia corectă ar trebui să fie fault tehnic pentru ambii jucători, alte două rapoarte ale arbitrilor care nu menționează nicio lovire și un raport al unui arbitru care menționează acest aspect, lovire, și în baza căruia s-a luat decizia. Mi se pare normal să fim chemați pentru a ne exprima punctul de vedere. Dacă avem un comisar pe care îl plătim și care a avut o poziție foarte bună pentru a vedea ceea ce s-a întâmplat, a scris ceva în raport, de ce nu se ia în considerare ceea ce a scris? De ce mai avem acest comisar la meci”?

Mai jos aveți conferința integrală susținută de Hristu Șapera, în format audio.

 

Mâine seară, cu începere de la ora 19.15, se dispută meciul al treilea din seria cu Steaua. Antrenorul Șapera a ținut să reamintească faptul că publicul piteștean merită toate laudele și i-a învitat pe susținătorii BCM U Pitești să fie prezenți și la meciul de miercuri:”Eu am spus și după meciurile de la București și o spun întotdeauna. Dacă această echipă merită mai mult respect, este și pentru fanii pe care îi are. BCM U generează o emulație extraordinară în acest oraș. Cred că este un mare plus pentru Pitești, dar și în peisajul baschetului românesc. Îmi doresc sincer ca mâine să nu îi dezamăgim, indiferent de rezultat. Eu întotdeauna m-am luptat pentru asta pentru că avem o datorie morală față de ei”.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro

Arhivă știri