Selectați Pagina

Atalanta și Bayer Leverkusen joacă în această seară finala Europa League – Cronica Sportivă

Atalanta și Bayer Leverkusen joacă în această seară finala Europa League – Cronica Sportivă
Distribuiţi ştirea!

1. Atalanta și Bayer Leverkusen dispută miercuri finala Europa League, la Dublin, de la ora 22:00. Partida va fi abitrată de românul Istvan Kovacs.

2. Ciclistul Vlad Dascălu a fost suspendat 17 luni de Tribunalul Antidoping al UCI. El a avut trei abateri privind localizarea în interval de 12 luni și ratează astfel Jocurile Olimpice. News.ro

3. Tehnicianul argentinian Mauricio Pochettino a decis să părăsească gruparea Chelsea de comun acord.

4. Cristina Dinu, locul 229 mondial, a reușit să se califice în turul doi al calificărilor la Roland Garros. Ea a trecut de jucătoarea argentiniană Paula Ormaechea, care a beneficiat de clasament protejat, 6-2, 6-0.

5. Miriam Bulgaru a acces în turul doi al calificărilor de la Roland Garros. Românca a trecut de Aliona Falei (Belarus), 175 WTA, scor 6-4, 5-7, 7-6 (10/3).

6. Echipa Austriei nu se va putea baza pe căpitanul David Alaba, accidentat, care nu a fost inclus în lotul de 29 de jucători anunţat, marţi, de selecţionerul Ralf Rangnick. News.ro

7. După patru ani, fundaşul danez Simon Kjaer va pleca de la AC Milan la finalul sezonului, liber de contract.

8. Jucătoarea română de tenis Irina Bara, locul 215 WTA, a fost eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros. Ea a fost învinsă de Dalila Jakupovic (Slovenia), 227 WTA, scor 4-6, 6-3, 6-4.

9. Meciul de fotbal feminin de calificare la Euro 2025 dintre Scoţia şi Israel, din 31 mai, de la Glasgow, se va disputa fără spectatori din cauza „riscului de perturbare”. News.ro

10. Selecţionerul Gareth Southgate a anunţat lotul lărgit al Angliei pentru Euro 2024. Acesta cuprinde 33 de jucători, dar lipsesc nume precum Marcus Rashford şi Jordan Henderson.

11. Contractul fundaşului stânga David Kiki cu formaţia Farul Constanţa a expirat la finalul sezonului recent încheiat.

12. Cristiano Ronaldo a fost inclus pe lista de 26 de jucători dezvăluită de selecţionerul Portugaliei, Roberto Martinez pentru Euro 2024.

13. Anca Todoni, locul 181 mondial, a fost eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros, al doilea grand slam al anului. Ea a pierdut cu sârboaica Olga Danilovic, locul 125 WTA, 6-1, 4-6, 6-1.

14. Acţionarul FC Rapid, Victor Angelescu, a declarat într-o conferinţă de presă, că Daniel Niculae nu va mai fi preşedinte al clubului din sezonul viitor. News.ro

15. Clubul Sportiv Municipal Bucureşti şi tehnicianul Adrian Vasile se despart după ce echipa de handbal feminin nu a obţinut calificarea în Final 4-ul Ligii Campionilor.

16. Canotorul Mihai Chiruţă a obţinut calificarea la Jocurile Olimpice, în proba de simplu masculin. News.ro

17. Sepsi OSK a anunţat că a ajuns la un acord de transfer cu atacantul Marius Coman, care ultima dată a jucat la Corvinul Hunedoara

18. Jucătoarea de tenis Andreea Mitu, locul 230 WTA, a fost eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros. Ea a fost învinsă de Leolia Jeanjean (Franţa), locul 143 WTA, scor 7-5, 6-2.

19. Fostul fundaş internaţional vest-german Karl-Heinz Schnellinger a murit, la spitalul San Raffaele din Milano. El avea 85 de ani. News.ro

20. Reprezentativa feminină de fotbal a României continuă parcursul în preliminariile EURO 2025 la finalul lunii mai, cu o ”dublă” programată în compania selecţionatei vecine, Bulgaria. Lotul convocat poate fi văzut aici.

21. Gruparea de ligă secundă FC Argeş a anunţat că a ajuns la un acord privind încetarea contractului pe cale amiabilă cu antrenorul Eugen Neagoe şi staff-ul acestuia.

22. Programul transmisiunilor de miercuri:

  • 12:00 – Tenis ATP – Lyon Open – Digi Sport 2, Prima Sport 2
  • 12:30 – Tenis ATP – Geneva Open – Digi Sport 3, Prima Sport 3
  • 22:00 – Europa League – Finala – Atalanta – Bayer Leverkusen – Pro Arena

Despre autor

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro